E Ecotensei Femtopat Katılım 13 Mart 2025 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #1 Arkadaşlar Ryzen 7 9800x3D alacağım fakat kutulu, kutusuz, fansız gibi seçenekler var. Hangisini tavsiye edersiniz? Link bırakırsanız sevinirim.
Arkadaşlar Ryzen 7 9800x3D alacağım fakat kutulu, kutusuz, fansız gibi seçenekler var. Hangisini tavsiye edersiniz? Link bırakırsanız sevinirim.
EkerBiçer Picopat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 965 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #2 Eğer kendi işlemci soğutucun varsa ucuz olanı al geç. Yoksa fanlı seçeneklerden birini al. Kutulu ile kutusuz arasında sadece kutu farkı var o kadar.
Eğer kendi işlemci soğutucun varsa ucuz olanı al geç. Yoksa fanlı seçeneklerden birini al. Kutulu ile kutusuz arasında sadece kutu farkı var o kadar.
E Ecotensei Femtopat Katılım 13 Mart 2025 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #3 kutusuz alsam garantisine bir zarar verir mi sıvı soğutma alacağım o zaman fansız almakta fayda var doğru mudur
kutusuz alsam garantisine bir zarar verir mi sıvı soğutma alacağım o zaman fansız almakta fayda var doğru mudur
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.517 Çözümler 54 21 Mart 2025 #4 Ecotensei dedi: Arkadaşlar Ryzen 7 9800x3D alacağım fakat kutulu, kutusuz, fansız gibi seçenekler var. Hangisini tavsiye edersiniz? Link bırakırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... O işlemciyi sağlam kule tipi anca soğutur. Fan opsiyonu gereksiz. Kutu da gerekli değil ucuz neyse onu al.
Ecotensei dedi: Arkadaşlar Ryzen 7 9800x3D alacağım fakat kutulu, kutusuz, fansız gibi seçenekler var. Hangisini tavsiye edersiniz? Link bırakırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... O işlemciyi sağlam kule tipi anca soğutur. Fan opsiyonu gereksiz. Kutu da gerekli değil ucuz neyse onu al.
E Ecotensei Femtopat Katılım 13 Mart 2025 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #5 bide bazıları 5.2 ghz bazılar 4.7 ghz görünüyor hepsi aynı değil mi
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.517 Çözümler 54 21 Mart 2025 #6 https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-7-9800x3d-sekiz-cekirdek-4-7-ghz-kutusuz-fansiz-fiyati,870902139.html Gaming gen üzerinde en uygunu sanırım.
https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-7-9800x3d-sekiz-cekirdek-4-7-ghz-kutusuz-fansiz-fiyati,870902139.html Gaming gen üzerinde en uygunu sanırım.
E Ecotensei Femtopat Katılım 13 Mart 2025 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #7 https://www.amazon.com.tr/dp/B0DQ86...33&creativeASIN=B0DQ86KCP2&linkCode=asn&psc=1 mesela şu linktekini almayı düşünüyorum
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DQ86...33&creativeASIN=B0DQ86KCP2&linkCode=asn&psc=1 mesela şu linktekini almayı düşünüyorum
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.517 Çözümler 54 21 Mart 2025 #8 Ecotensei dedi: Bir de bazıları 5.2 GHz bazılar 4.7 GHz görünüyor hepsi aynı değil mi? Genişletmek için tıkla... 4.7 base clock 5.2 arttırılmış frekans yani CPB falan açık gibi düşün hepsi aynı işlemci sadece başlıkları farklı. Ecotensei dedi: Amazon.com.tr mesela şu linktekini almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bunun yerine Gaming Gen TR üzerinden almak daha mantıklı gibi. Düzeltiyorum. Gaming Gen TR stoğu tükenmiş
Ecotensei dedi: Bir de bazıları 5.2 GHz bazılar 4.7 GHz görünüyor hepsi aynı değil mi? Genişletmek için tıkla... 4.7 base clock 5.2 arttırılmış frekans yani CPB falan açık gibi düşün hepsi aynı işlemci sadece başlıkları farklı. Ecotensei dedi: Amazon.com.tr mesela şu linktekini almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bunun yerine Gaming Gen TR üzerinden almak daha mantıklı gibi. Düzeltiyorum. Gaming Gen TR stoğu tükenmiş
E Ecotensei Femtopat Katılım 13 Mart 2025 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #9 Burak Karabal dedi: 4.7 base clock 5.2 arttırılmış frekans yani CPB falan açık gibi düşün hepsi aynı işlemci sadece başlıkları farklı. Bunun yerine Gaming Gen TR üzerinden almak daha mantıklı gibi. Genişletmek için tıkla... kredi kartıyla alacağım için vade farksız taksit benim için daha iyi olur
Burak Karabal dedi: 4.7 base clock 5.2 arttırılmış frekans yani CPB falan açık gibi düşün hepsi aynı işlemci sadece başlıkları farklı. Bunun yerine Gaming Gen TR üzerinden almak daha mantıklı gibi. Genişletmek için tıkla... kredi kartıyla alacağım için vade farksız taksit benim için daha iyi olur
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.517 Çözümler 54 21 Mart 2025 #10 Ecotensei dedi: Kredi kartıyla alacağım için vade farksız taksit benim için daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Çoğu yer yapmıyor hocam yapan yer bulduysanız orayı kullanın DFS bilgisayar sanırım güvenilir.
Ecotensei dedi: Kredi kartıyla alacağım için vade farksız taksit benim için daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Çoğu yer yapmıyor hocam yapan yer bulduysanız orayı kullanın DFS bilgisayar sanırım güvenilir.