Bütçe sıkıntım yok her türlü olabilir.Bütçe nedir?
Hangi kasada kullanacağınızı belirtir iseniz iyi olur. Bunun haricinde sistemin sizin için bir önemi var mı, RGB olması veya tamamen beyaz ya da siyah bir tema olması gibi.Merhabalar, R7 9800x3D için sıvı soğutma önerisi istiyorum, 360mm olabilir. Ben şu ikisi arasında kaldım. MSI MEG CoreLiquid S360 360mm işlemci sıvı soğutucu - MSI MAG CoreLiquid E360 3x120mm ARGB fanlı sıvı soğutma sistemi.
Hangi kasada kullanacağınızı belirtir iseniz iyi olur. Bunun haricinde sistemin sizin için bir önemi var mı, RGB olması veya tamamen beyaz ya da siyah bir tema olması gibi.
Lian Li HydroShift LCD 360R ARGB AIO Water Cooler - Beyaz
Lian Li HydroShift LCD 360R ARGB AIO Water Cooler - Beyazwww.jumbum.com.tr
Lian Li sizin için uygun olabilir, görünüş ve performans olarak iyidir.
Arctic Liquid Freezer III - 360 A-RGB Intel / AMD Uyumlu, 360mm Radyatörlü, 3x12cm P12 PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu Beyaz (AR-ACFRE00152A) - İşlemci Soğutucu - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Kutudan Çıktığı Gibi Hazır - Kolay Kurulum Liquid Freezer III, önceden monte edilmiş basma konfigürasyonlu radyatör fanları sayesinde hemen kullanıma hazırdır. Fan kabloları hortumların ceketine entegre olduğundan anakarta yalnızca bir kablonun bağlanması yeterli olur. Teslimata dahil olan MX-6...www.teknobiyotik.com
Fiyat/performans olarak üstüne tanımam. Tek problem Arctic genel olarak diğer markalara göre daha kalın bir radyatör ve fanlara sahiptir, bu nedenle her kasaya uymuyor.
EK-Nucleus AIO CR360 Lux D-RGB Black - Liquid CPU Cooler with EK FPT Fans
EK-Nucleus AIO CR360 Lux D-RGB Black - Liquid CPU Cooler with EK FPT Fanswww.jumbum.com.tr
Tasarım ve performans olarak diğer önerdiğim marka ve modellerden bir farkı yok. Üç sıvı soğutmada üst seviyedir, tercih sizin.
Thermalright Frozen Edge 360 Black Sıvı Soğutucu
Tam Bakır soğuk plakalar üzerinde ekstra mikro kanatçıklar ve TL-B12 yüksek statik basınçlı fanları eşleştiren geniş yüzey alanlı bir radyatör ile.www.gaming.gen.tr
Hocam kardeşime PC topluyorum. Aynı işlemciyi aldım. Niyetimde 5090 almak. Yalnız fiyatlar pahalı olduğu için makul bir şey aldım. Linki paylaştım. Arkadaşımız @Abstrack99 Arctic Freezer Liquid 3 önermiş. Kendi kasamda Arctic Freezer Liquid 2 kullanıyorum. Bütçe sorunun yoksa kesinlikle tavsiyem. Sessiz çalışmasına hayran kalacaksın.
MSI MPG VELOX 100P AIRFLOW ARGB USB-C 2xUSB 3.2 Tempered Glass Siyah ATX Mid Tower Kasada kullanacağım.
Thermalright Frozen Edge 360 sıcaklık değerleri ortalama kaç derece?
Thermalright Frozen Edge 360 Black Sıvı Soğutucu
Tam Bakır soğuk plakalar üzerinde ekstra mikro kanatçıklar ve TL-B12 yüksek statik basınçlı fanları eşleştiren geniş yüzey alanlı bir radyatör ile.www.gaming.gen.tr
Hocam kardeşime PC topluyorum. Aynı işlemciyi aldım. Niyetimde 5090 almak. Yalnız fiyatlar pahalı olduğu için makul bir şey aldım. Linki paylaştım. Arkadaşımız @Abstrack99 Arctic Freezer Liquid 3 önermiş. Kendi kasamda Arctic Freezer Liquid 2 kullanıyorum. Bütçe sorunun yoksa kesinlikle tavsiyem. Sessiz çalışmasına hayran kalacaksın.