AMD Ryzen 9800x3D için sıvı soğutucu önerebilecek birisi var mıdır? Fiyat önemli değil, iyi ve kaliteli bir şey almak istiyorum. Sessiz çalışması benim açımdan çok iyi olur.
Enermax Liqmaxflo 360mm
Arctic 3 360mm
Theramlright Frozen Warframe Pro 360mm
Tamamiyle estetik istiyorsanda Lian Li Galahad ama üsttekinleri tercih ederdim.
Phantom Spiritte yeterlidir hava soğutucu olarak.
AMD Ryzen 9800x3D için sıvı soğutucu önerebilecek birisi var mıdır? Fiyat önemli değil, iyi ve kaliteli bir şey almak istiyorum. Sessiz çalışması benim açımdan çok iyi olur.
Enermax Liqmaxflo 360mm
Arctic 3 360mm
Theramlright Frozen Warframe Pro 360mm
Tamamiyle estetik istiyorsanda Lian Li Galahad ama üsttekinleri tercih ederdim.
Phantom Spirit'te yeterlidir hava soğutucu olarak.
Hepsi soğutma konusunda yeterli. Arctic en sessizi, enermax en fp, thermalright lcd ekranlı, diğeride zaten hava soğutucu. Biraz keyfine kalıyor seçim .D En fazla soğutacak model tabiki arctic ama arada fiyat farkı var.
Hepsi soğutma konusunda yeterli. Arctic en sessizi, enermax en F/P, Thermalright LCD ekranlı, diğeride zaten hava soğutucu. Biraz keyfine kalıyor seçim. D en fazla soğutacak model tabii ki Arctic ama arada fiyat farkı var.
Asus rog alacam diyen adam performanstan ziyade estetikliğine ve markasına bakıyordur. Yani arada çok büyük para farkı var. Maddi olarak aşırı rahatsanız tabi ki alabilirsiniz, yoksa enermax alsanızda olur 9800x3d turbo mode açık stres testi 80 derece veriyordu, bu soğutucu 3k'lık sizinki ise 15klık soğutucu arctic ise 5.5 onda ise 70 72 falan çıkar
ASUS ROG alacağım diyen adam performanstan ziyade estetikliğine ve markasına bakıyordur. Yani arada çok büyük para farkı var. Maddi olarak aşırı rahatsanız tabii ki alabilirsiniz, yoksa enermax alsanızda olur 9800x3D Turbo mode açık stres testi 80 derece veriyordu, bu soğutucu 3K'lık sizinki ise 15klık soğutucu Arctic ise 5.5 onda ise 70 72 falan çıkar.