R7-9800x3D ile 2-3 aylığına GTX 1650 kullanılır mı?

Innocencee

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf GTX 1650, H410M-H V2H, Corsair Vengance RGB White 2x8 2666 MHz, 650w PSU, Intel i5 10400F,
Meslek
Pide Fırını Ustası
Başlıkta yazdığı gibi. Ryzen 7 9800x3D ile bir süreliğine GTX 1650 kullanmayı düşünmekteyim, ardından işe başlayıp, para biriktirip altta ki ekran kartının dahil olmadığı sistemi almayı planlıyorum. Bu PC'yi aldıktan sonra birkaç ay daha çalışıp Galax RTX 5080 ekran kartını alacağım.

Sistem: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası

Başlıkta yazdığı gibi. Ryzen 7 9800x3D ile bir süreliğine GTX 1650 kullanmayı düşünmekteyim, ardından işe başlayıp, para biriktirip altta ki ekran kartının dahil olmadığı sistemi almayı planlıyorum. Bu PC'yi aldıktan sonra birkaç ay daha çalışıp Galax RTX 5080 ekran kartını alacağım.

RX 9000 serisinden kart bakın fiyat konusunda sıkıntınız yoksa 1650 ile devam edin Ti serisini bekleyin bence.

Hocam sadece oyun oynayacaksanız 9070XT ve 9700X alın, keyfinize bakın. Gereksiz masraftan başka bir şey değil.

Sistemi ne amaçla kullanıcaksınız iş mi yapacaksınız oyun mu? Artı olarak kullanırsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı