Ekran kartına bağımlı bir performansın olur. İşlemci kenarda oturup %10 kullanmla çekirdek çitlerken ekran kartı her oyunda harıl harıl %100 çalışır. İdarelik kulalnılır, o işlemcinin yanına hiç yakışmayan bir ekran kartı. İşlemciye göre çok zayıf. Ama br sorun teşkil etmez bu sadece performansın ona göre olur.
Güzel sonuçlar vermez , üst yorumdaki arkadaşın bahsettiği gibi bir durum görürsünüz. Güç olarak ikisinin arasındaki kıyas çok fazla. Eğer sistemde işlemci ya da ekran kartı değiştireyim ve bütçem bu derseniz yardımcı olabilirim hocam. Ancak tek taraflı bu kadar yüksek bir yükseltmeden %100 oranda bir verim alamazsınız.
Güzel sonuçlar vermez, üst yorumdaki arkadaşın bahsettiği gibi bir durum görürsünüz. Güç olarak ikisinin arasındaki kıyas çok fazla. Eğer sistemde işlemci ya da ekran kartı değiştireyim ve bütçem bu derseniz yardımcı olabilirim hocam. Ancak tek taraflı bu kadar yüksek bir yükseltmeden %100 oranda bir verim alamazsınız.
İleride ekran kartını da yükseltmeyide düşünüyorum fakat madem öyle diyorsanız hem ileride ekran kartı yükselttiğimde işlemci açısından bir sorun yaşamayacağım hem de şimdiki ekran kartım için uyumlu bir işlemci önerebilir misiniz?
İleride ekran kartını da yükseltmeyide düşünüyorum fakat madem öyle diyorsanız hem ileride ekran kartı yükselttiğimde işlemci açısından bir sorun yaşamayacağım hem de şimdiki ekran kartım için uyumlu bir işlemci önerebilir misiniz?
AMD Ryzen 5 5600 3.5 GHz AM4 32 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
AMD Ryzen 5 5600 3.5 GHz AM4 32 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Fakat yeterli olmuyor kaldırmıyor yeni alacağım işlemci ile birlikte uzun süre sorun yaşamadan kullanmak istiyorum işlemci ile birlikte anakartını da değiştirip DDR5 RAM'lerine yükseltmeyi düşünüyorum.
Bu yeterli olacak mıdır şu an için 25 30 bin TL civarı. Normalde işlemcim i5 9500F.
Fakat yeterli olmuyor kaldırmıyor yeni alacağım işlemci ile birlikte uzun süre sorun yaşamadan kullanmak istiyorum işlemci ile birlikte anakartını da değiştirip DDR5 RAM'lerine yükseltmeyi düşünüyorum.