R7-9800x3D işlemcili sistem toplama önerisi

Berkayd9

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, bir sistem toplayacağım. İşlemci olarak r7 9800x3d alacağım ama anakarta tam olarak karar veremedim.
Ek olarak anakart önerisi yaparsanız sevinirim bütçe 15K-25K arası. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Eğer bütçenizi zorlamak istemiyorsanız hiç gerek yok 20 binlere çıkmaya zira bu yüksek bütçede bulunan anakartlar normal oyuncular için çok az katkısı var tabii siz oyun mu oynayacaksınız onu bilmiyorum.

evet genellikle oyun oynayacağım ama anakartımı iyi tutmak ve x870 li olanlardan almak istiyorum birde toplayacağım sistemi uzun bir süre değiştirmek istemiyorum

Son düzenleme:
Evet genellikle oyun oynayacağım ama anakartımı iyi tutmak ve X870'li olanlardan almak istiyorum bir de toplayacağım sistemi uzun bir süre değiştirmek istemiyorum.

O zaman Tomahawk'ı alabilirsiniz fazlasıyla yeterli. Oyun oynayan birisi neredeyse hiçbir zaman pahalı anakartlarda bulunan özellikleri kullanma gereği duymayacak tamamen profesyoneller için. MPG X870e fiyatlarına çıkmanıza hiç gerek yok. Tabii eğer umurumda değil en yükseğini alırım diyorsanız size kalmış.

O zaman Tomahawk'ı alabilirsiniz fazlasıyla yeterli. Oyun oynayan birisi neredeyse hiçbir zaman pahalı anakartlarda bulunan özellikleri kullanma gereği duymayacak tamamen profesyoneller için. MPG X870e fiyatlarına çıkmanıza hiç gerek yok. Tabii eğer umurumda değil en yükseğini alırım diyorsanız size kalmış.
dediğiniz anakartı farklı yerlerde de görmüştüm büyük ihtimalle onu alıcam ilgi ve alakanız için çok teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı