R7-9800x3D RX 9070 XT LoL'de FPS droplanıyor

imphoetus

Hectopat
Daha fazla  
Ryzen 7 9800x3D ve RX 9070XT'li bir sistem kurdum, daha yeni topladım driver vs. her şeyi yükledim.

Valorant'ta bir sorun yok, full ayarlarda FPS 600 civarının altına düşmüyor. CPU kullanımı maksimum 60 oluyor ama performans gayet iyi seviyede.

Fakat League of Legends'e girdiğimde FPS droplari yaşıyorum. CPU kullanımı da %20 FPS üzerine çıkmıyor. Bios'tan işlemci turbo game modu aktif ettim işlemci kullanımı %30-40 seviyesine çıktı ama yine oyunda fps droplanmaları var. Ekran kartı driverlarıyla mı alakalı, lol optimizasyonuyla mı alakalı çözemedim. Fps'in 237'den aşağıya inmemesi gerekiyor normal şartlarda, ama bende 190-180'e düşüyor bazen. Başka oyunlarda deneme fırsatım olmadı daha ama valorant'ta bir sorun yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörunuz kaç hz monitörunuz örn 240 hz ıse oyun ıcerısınden lolde özellıkle 240 fps e sabıtleme yapmalısınız . Lol çok fazla fps verdıgınden droplar oluşuyor benımde basıma gelmıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…