R7 9800x3D RX 9070 XT sistem toplanı mı?

Bütçe
100K
Neden X870? Neden X670e değil?

Eki Görüntüle 2464832

Bütçe olmuş 100K hala B850 9700X falan takıyorsun.
Orda dedim ya bütçenize bağlı değişiklikler yapılabilir diye orda anakart arıyordum sonra 130 k yı gördüm çekildim ve x670e gibi bir anakartı 3 4. ü defa duyuyorum aklıma gelmedi hocam var mı başka bir problem?

Galax ve Palit alma, MSI modellere yönel.

Aşağı indir özelleştirmeler yüklensin.
Hocam burdaki anakart seçenekleri çok kısıtlı yoksa burdan iyi özelleştirmeler çıkabilirdi.

Orda dedim ya bütçenize bağlı değişiklikler yapılabilir diye orda anakart arıyordum sonra 130 k yı gördüm çekildim ve x670e gibi bir anakartı 3 4. ü defa duyuyorum aklıma gelmedi hocam var mı başka bir problem?
X670e anakartı nasıl 3. 4. kez duyuyorsun?

Tanıtayım X870'den önce ki en tepe anakart modeli, hatta stabilite hariç hala en üst seviye diyebiliriz.
Hatalarını söyledim, sistemini düzeltip tekrar atar mısın?

Hocam burdaki anakart seçenekleri çok kısıtlı yoksa burdan iyi özelleştirmeler çıkabilirdi.
Satıp yenisini takar.

X670e anakartı nasıl 3. 4. kez duyuyorsun?

Tanıtayım X870'den önce ki en tepe anakart modeli, hatta stabilite hariç hala en üst seviye diyebiliriz.
Hatalarını söyledim, sistemini düzeltip tekrar atar mısın?
Arkadaşın benim sistemimi tercih edeceğini sanmıyorum. X670E gibi bir anakartı öneren hiç olmadığı için aklıma hiç gelmiyor. Zaten sadece sizden görmüştüm öneririm öneririm diyordum fakat yok gelmiyor aklıma.

Arkadaşın benim sistemimi tercih edeceğini sanmıyorum. X670E gibi bir anakartı öneren hiç olmadığı için aklıma hiç gelmiyor.
Tecrübeye bağlı, demek ki biraz daha tecrübe lazımmış.
Sen yinede at, neden sanmıyorsun? belki daha iyisini atacaksın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı