R7 9800x3D sistem soğutucu ve termal macun önerisi

TF7 Macun oldukça kaliteli Phantom Spirit 120SE soğutucunun yanında gelmişti macun diğer macunlara göre biraz katı her yerine yaymam uzun sürmüştü.

Eki Görüntüle 2615118

Paintte bu kadar, 6 tane sığdırıp oturtuyorsun .
Elinize sağlık gayet anlaşılır olmuş. Fazlası boşa uğraş olurdu teşekkür ederim.

thermalgıht CPU tutucusunu bende aldım ama daha test edemedim çünkü öyle bir hata aldım.
Ben de aldım şimdi bakalım hayırlısı. Yorumları da iyi, benim gibi amatörler için de işe yarar herhalde.

TF7 Macun oldukça kaliteli Phantom Spirit 120SE soğutucunun yanında gelmişti macun diğer macunlara göre biraz katı her yerine yaymam uzun sürmüştü.
Aslında yukarda onu sormak istemiştim. Bu macun kaliteliyse ekstra mx-6 alınmalı mı alınmamalı mı emin olamadım.

alma bence ya zaten içinden cıkıyor

TF7 macun oldukça kaliteli Phantom Spirit 120SE soğutucunun yanında gelmişti macun diğer macunlara göre biraz katı her yerine yaymam uzun sürmüştü.

Kral benim önerdiğim sıvı soğutucu içinden termal macun cıkıyoda onu kullanayım yoksa TF7mi.

Son düzenleme:
alma bence ya zaten içinden cıkıyor

Kral benim önerdiğim sıvı soğutucu içinden termal macun cıkıyoda TF7 mi kullanayım yoksa TF7mi.
İkisi de işinizi görecektir soğutucunun yanında gelen hangisiyse direkt onu kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…