Arkadaşlar bilgisayarı ne zaman uyku moduna alsam uzun bir zaman sonra uyku modundan çıkarttıktan sonra böyle bir mavi ekran hatası alıyorum. Fakat ne ilginçtir ki bilgisayarı kapatıp tekrar açtıktan sonra (uyku moduna almadığım sürece) hiçbir şekilde mavi ekran hatası almıyorum. Yani burada vurgulamak istediğim tamamen uyku moduna aldıktan sonra bu hatayı alıyor olmam. Ve tüm driverların güncellendiğinden emin olduğum halde çözümü bulamadım. Kafayı yemek üzereyim bunu nasıl çözebiliriz?
Tekrar merhaba @KojiroHyuga04 evet çözdüm. Fakat anakartın Wi-Fi ile alakalı güncellemelerini yaptım BIOS'tan öyle hallolmuş oldu. Yine de ilgi ve alakan için çok teşekkür ederim
Unutma dediğiniz için eski ayar şu şekildeydi ve dediğiniz gibi 5 dakikaya ayarladım. Onun dışında bios'ta ayarların hepsi disable idi. yani çok anlamıyorum ama umuyorum doğru yere bakmışımdır onun dışında şu ana kadar hiçbir problem yok (bu arada halen bios güncellemedim)
Farklı bir minidump dosyası mevcut fakat onu WinRAR ile arşivlemeye çalışırken hata veriyor ve arşivlemiyor. Size dün ilettiğim görseli farklı bir videoda görüp indirdiğim program ile görüntülemiştim. O yüzden sormak istedim. Bu arada manuel olarak PC'yi uyku moduna alırken uzun süre kullanmadığım zaman açtığımda yine mavi ekran verdi. Fakat 5 dakikaya ayarladığımız (kendi kendine 5dk sonra uyku moduna alması) deneyimde henüz mavi ekran sorunu ile karşılaşmadım. Bunu da 2-3 saat uyku modundan çıkarmadan deneyeceğim. Eğer mavi ekran vermez ise muhtemel ihtimal ile sorunu halletmiş olacağız diye ümit ediyorum. Bunu denedikten sonra tekrar bilgilendireceğim sizi.
Konuya ilişlin ilettiğiniz cevapta MSI linkine ait olan chipseti yükledim kurdum. Yardımınız için teşekkür ederim. Tekrardan deneme yanılma yönetimini uygulayacağım. Eğer yine aynı problemi yaşarsam sizi tekrardan rahatsız edeceğim inşallah tekrarı olmaz
Tekrar merhaba @KojiroHyuga04 evet çözdüm. Fakat anakartın Wi-Fi ile alakalı güncellemelerini yaptım BIOS'tan öyle hallolmuş oldu. Yine de ilgi ve alakan için çok teşekkür ederim