- RAM
- GSKILL 32GB (2x16GB) TZ5 Royal Neo 6000MHz CL28 1.4V EXPO
- SSD veya HDD modeli
- MSI SPATIUM M480 PRO PCIE 4.0 NVME M.2 2TB
- Ekran kartı
- Pny RTX 5070 TI ARGB OC 256 Bit 16 GB
- Anakart
- MSI B850 GAMING PLUS WIFI6E DDR5 8200MHZ(O.C) M2
- İşlemci
- AMD Ryzen 7 9800x3D
Merhaba,
Belirttiğim sistemde PUBG ve CS2 gibi oyunlarda Micro-stutter sorunu yaşıyorum.
Takılmalar kısa süreli ve FPS'i çok fazla düşürmüyor fakat fareyi etkilediği zamanlar da oluyor.
Haftalardır internette gördüğüm her çözümü denemeye çalıştım fakat sorunumu çözemedim.
İşe yarar mı bilmiyorum ama bir gün internetten çözümleri denerken üst üste çok fazla çözüm deneyip oyuna girdim, sorun çözülmüştü fakat ertesi gün denediğimde tekrar gelmişti, hangi çözümden dolayı olduğunu veya ertesi gün neden bozulduğunu bilmiyorum belki konu ile ilgili bilgisi olan birine yardımcı olur diye eklemek istedim.
Şu an format attım, Windows 10 kurdum. Windows Update'lerini yaptım, MSI'in ilk açılışta karşımıza çıkan driver kurma programı ile sürücüleri kurdum ve bıraktım.
(Ekran kartı eski sürüm) daha önce yeni sürümünü de denemiştim.
Çözümlerinizin hepsini denemeye hazırım.
Ekleme: Sıcaklık tarzı testlerin hepsini yapmıştım ve bir sorun çıkmamıştı.
Belirttiğim sistemde PUBG ve CS2 gibi oyunlarda Micro-stutter sorunu yaşıyorum.
Takılmalar kısa süreli ve FPS'i çok fazla düşürmüyor fakat fareyi etkilediği zamanlar da oluyor.
Haftalardır internette gördüğüm her çözümü denemeye çalıştım fakat sorunumu çözemedim.
İşe yarar mı bilmiyorum ama bir gün internetten çözümleri denerken üst üste çok fazla çözüm deneyip oyuna girdim, sorun çözülmüştü fakat ertesi gün denediğimde tekrar gelmişti, hangi çözümden dolayı olduğunu veya ertesi gün neden bozulduğunu bilmiyorum belki konu ile ilgili bilgisi olan birine yardımcı olur diye eklemek istedim.
Şu an format attım, Windows 10 kurdum. Windows Update'lerini yaptım, MSI'in ilk açılışta karşımıza çıkan driver kurma programı ile sürücüleri kurdum ve bıraktım.
(Ekran kartı eski sürüm) daha önce yeni sürümünü de denemiştim.
Çözümlerinizin hepsini denemeye hazırım.
Ekleme: Sıcaklık tarzı testlerin hepsini yapmıştım ve bir sorun çıkmamıştı.