R7 9800x3D sisteme RTX 5070 Ti alınır mı?

Hocam 150k bütçeye şu an piyasada 135 civarına 5080 ekran kartlı sistemler var işlemci 9800x3D.
Yanlızca işlemci ve ekran kartına yüklenip diğer bileşenleri düşürmek istemiyorum. Amacım aşırı fps değil akıcı bir deneyim sunması yeterli. Sizce 4090 mı daha iyi olur 5070 ti mı?

Yalnızca işlemci ve ekran kartına yüklenip diğer bileşenleri düşürmek istemiyorum. Amacım aşırı FPS değil akıcı bir deneyim sunması yeterli. Sizce 4090 mı daha iyi olur 5070 Ti mı?

4090 FPS anlamında tokatlıyor ama genel durum için 5070 Ti alırdım ben.

Yalnızca işlemci ve ekran kartına yüklenip diğer bileşenleri düşürmek istemiyorum. Amacım aşırı FPS değil akıcı bir deneyim sunması yeterli. Sizce 4090 mı daha iyi olur 5070 Ti mı?

Bu soruya ben cevap yazdım. Diğer arkadaşları bekliyoruz.

4090 FPS anlamında tokatlıyor ama genel durum için 5070 Ti alırdım ben.
Teşekkürler.

Teşekkür ederim. Kendim hiç montajını yapmadım bu sebeple sihirbazlar yardımı ile topladım. Hem bu yüzden hem de sistemi beyaz yapmak için muhtemelen 20k civarı fazladan harcadım.

Ben şu ikisini kullandım. Ekonomik olarak daha uygun. Hatta RGB'siz modeli vardı. Çok fazla RGB kullanmıyoruz gerek duymadık.

Öneriniz için teşekkürler.

Öneriniz için teşekkürler.

5090 aldığımız için bir tık F/P'lere gittim. Bütçen yetiyorsa. Biz sadece harcamalarımızın önemli kısmını ekran kartında topladık. Attığım anakartı al geç. Güzel kart. 9800x3D biraz serin de çalışıyor. Oradan da biraz cesaret aldık.

@YüzbaşıJohnPrice attığı Arctis frezer Liquid 3 alınabilir. Kendim kullanıyorum Arctis II herhangi bir şikayetim de yok. Attığım soğutucuda yok. Arctic'in parçaları daha kaliteli. Thermalrıght yeni bu alemde. Güzel işler yapıyorenermax fiyatı güzel tercih edilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…