Yanlızca işlemci ve ekran kartına yüklenip diğer bileşenleri düşürmek istemiyorum. Amacım aşırı fps değil akıcı bir deneyim sunması yeterli. Sizce 4090 mı daha iyi olur 5070 ti mı?Hocam 150k bütçeye şu an piyasada 135 civarına 5080 ekran kartlı sistemler var işlemci 9800x3D.
Hocam 150k bütçeye şu an piyasada 135 civarına 5080 ekran kartlı sistemler var işlemci 9800x3D.
Yalnızca işlemci ve ekran kartına yüklenip diğer bileşenleri düşürmek istemiyorum. Amacım aşırı FPS değil akıcı bir deneyim sunması yeterli. Sizce 4090 mı daha iyi olur 5070 Ti mı?
Yalnızca işlemci ve ekran kartına yüklenip diğer bileşenleri düşürmek istemiyorum. Amacım aşırı FPS değil akıcı bir deneyim sunması yeterli. Sizce 4090 mı daha iyi olur 5070 Ti mı?
Sizce düşürmem gereken bir parça var mıdır?Bütçe de 150k yı bulmasının sebebi diğer parçalar biraz pahalı seçilmiş.
150k civarı fazla üstüne çıkamam.
Teşekkürler.4090 FPS anlamında tokatlıyor ama genel durum için 5070 Ti alırdım ben.
Teşekkür ederim. Kendim hiç montajını yapmadım bu sebeple sihirbazlar yardımı ile topladım. Hem bu yüzden hem de sistemi beyaz yapmak için muhtemelen 20k civarı fazladan harcadım.
MSI X670E Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI X670E Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI X670E Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 9.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
(Kartı 5080 olaraK istediğini alabilirsin ben en ucuzunu attım)
Kasa olarak istediğini seçersin. Az daha zorlasak bütçeyi 5090 çıkarabilirim.
Monitör:
Öneriniz için teşekkürler.Gigabyte B850M GAMING X WIFI6E Soket AM5 DDR5 8200(OC) mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Thermalright Frozen Magic 360 Black ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Manyetik dengeleyici yatak Kaldırma modunda fan kanadının sallanması sorununu çözer.www.gaming.gen.tr
Ben şu ikisini kullandım. Ekonomik olarak daha uygun. Hatta RGB'siz modeli vardı. Çok fazla RGB kullanmıyoruz gerek duymadık.
Öneriniz için teşekkürler.