İşletim sistemi
Windows 11

Hocam dediğiniz gibi DDU ile driver kaldırdım güncel olanı yükledim, BIOS'tan işlemci dahili grafik kartını kapatım ancak gene değişen bir şey olmadı.

Hocam dediğiniz gibi DDU ile driver kaldırdım güncel olanı yükledim, BIOS'tan işlemci dahili grafik kartını kapatım ancak gene değişen bir şey olmadı.

Hocam son çare olarak önerebileceğim tek bir şey kaldı o da RAM frekansınızı 6000mhz'den 5600mhz'ye düşürmeniz. Bu soruna benzer bir sorun bende yaşamıştım ve RAM frekansımı düşürünce sistem eskisindende kararlı çalışmaya başladı sizede bunu önermek istiyorum umarım olur. Kasa elimde olmadığı içinde uzaktan başka bir çare bulamadım eğer önerdiğim yöntemlede çalışmazsa bir teknik desteğe gitmeniz gerektiğini düşünüyorum.

EXPO 1 açık kalsın sadece ayarlardan DRAM Frequency yada Memory Frequency yazan kısımdan 6000mhz'yi 5600 ile değiştirin.

Benim anakartım Asus ancak önemli olan dediğim yeri değiştirmeniz. Bende yazan Memory Frequency yerini değiştirmelisiniz sizde DRAM Frequency de yazabilir. Bendeki DOCP sizdeki EXPO profilidir onu değiştirmeyin aynı kalacak.

Dosya Ekleri

• IMG_20251113_172243_edit_186892140403809.jpg
    285,4 KB · Görüntüleme: 1
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…