R7 9800x3D ve TUF A620 Pro sistem uyumlu mu?

Ivar Lothbrok

Hectopat
Daha fazla  
Bu gece sipariş veriyorum. Parça uyumluluklarına bakarsanız çok sevinirim.

Son olarak da 9800x3d işlemciyi N11'den sipariş etsem sıkıntı olur mu orijinallik, garanti vs. ? Link de bu AMD Ryzen 7 9800X3D 5.20 GHz AM5 96 MB V-Cache 120 W Box İşlemci Fiyatları ve Özellikleri

A serisi anakarta 8K para vermek yerine B650 bir şeyler bakılabilir bence. SSD olarak KC3000 bakılabilir, daha F/P olduğunu düşünüyorum.

A serisi anakarta 8K para vermek yerine B650 bir şeyler bakılabilir bence. SSD olarak KC3000 bakılabilir, daha F/P olduğunu düşünüyorum.
B serisi daha mı iyi hocam? SSD konusunda net gibiyim. Sence N11'den sipariş edeceğim işlemci sahte çıkma ihtimali var mı? Veya garanti konusunda sıkıntı, ikinci el vs. Parçalar da uyumlu mu?

B serisi daha mı iyi hocam? SSD konusunda net gibiyim. Sence N11'den sipariş edeceğim işlemci sahte çıkma ihtimali var mı? Veya garanti konusunda sıkıntı, ikinci el vs. Parçalar da uyumlu mu?

B serisi overclock açısından falan da daha iyi diye biliyorum. Sonuçta A serisinin üstünde bir seri, daha iyi olduğu aşikar. 9300x3D gibi bir işlemci a serisi bir anakart ayıp olur. Ki zaten o anakart bana parasını pek hak ediyor gibi gelmedi. Aynı paraya güzel bir b serisi anakart bulursun diye düşünüyorum.

N11'de sorun olmaz ama satıcının profiline, yorumlarına falan bir göz atın.

Bu arada ekran kartı olarak ne alacaksın?

Fiyat farkına bağlı olarak ya 5070 ya da 5070 Ti alacağım hocam. Fiyat tahminin var mı ikisine de?

Ne yazık ki bir fikrim yok. Bu arada işlemciye bu kadar para bayılma bence 5070 falan alacaksan. 7800x3D veya 9700X bile hayli hayli yeterli olur bu kartlara. İşlemciden artan parayla daha iyi bir ekran kartı da alınabilir hatta.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı