R7 9800x3D vs R7 7800x3D

Dejavu89

Femtopat
Daha fazla  
RAM
32 gb 60000
Anakart
msi pro x870-p wıfı
Selamlar, ben kardeşime güvendim, zamanımı çaldı, sizin fikrinizi de almak istiyorum.

AM4'ten yıl sonu gelmeden AM5'e geçme düşüncesindeyim. Kardeşim AMD Ryzen 7 7800X3D sipariş vermiş. Ben ondan AMD Ryzen 7 9800X3D sipariş vermesini söyledim. Dün fark ettim, ürün kargodayken farkına vardım. Karta bakınca limiti gördüm. "Oğlum," dedim, "Aldığın işlemci kaç para?" dedim. Bana 14.500 bin dedi. "Ben sana 23 bin TL olanı söylemedim mi?" dedim. O da "Abi ben araştırma yaptım falan filan," dedi, "Bunu seçtim," dedi. Yani kardeşine bile güvenmeyeceksin, sanki biz araştırma yapmıyoruz ürünü seçerken. Tövbe tövbe yani. Kardeş kurbanıyım. İade sorun olur mu acaba? Bugün elime ulaşır işlemci. Ve arkadaşlar siz olsanız hangisini alırdınız?

AMD Ryzen 7 9800x3D mi yoksa AMD Ryzen 7 7800x3D mi? 6.5-7 bin TL fark var! 7 bin TL içinde ileride işlemci tekrar değiştirmek istemiyorum. Fikriniz nedir?

Dosya Ekleri

• oyun-canavari-amd-ryzen-7-9800x3d-fiyati-ortaya-cikti183606_0.jpg
    233 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu seçim biraz da ekran kartınıza, oynadığınız çözünürlüğe ve oynadığınız oyun tiplerine çok bağlı. Ekstra olarak multicore performansına ihtiyacınız var mı? Genel olarak oyun mu oynayacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…