Cevabınız için teşekkür ederim, aslında ihtiyaç olmadığını biliyorum fakat topladıktan sonra el değmek istemiyorum sanırım ve aylık 2.000 TL fazla ödemek yormaz diye herhalde yanlış bir algıya kapıldım.
Hocam taban yüzeyi daha geniş diye biliyorum bu sebeple muazzam sıcaklık farkları olmuyor, yanlışsam düzeltin. Sıvı soğutmam var PBO ile all cores negative 30 verebilirsem yani silikon kalitesi konusunda şanslı isem biraz daha dizginleyebilirim diye düşündüm.
Bende aslında dediğiniz gibi ilerleme tarafındayım ve şunun farkındayım 11.000 TL fark vermenin bana gerçekten aradaki farka değecek bir katkısı olmadığını biliyorum çünkü kıyasa koyduğum işlemci kötü değil piyasanın en iyilerinden belki de en iyisi ama almışken cüzdan delindi artık en tepesini alıp bir süre uğraşmamak belki zen6 platformuna kadar.
İyi güldüm gece gece
aslında nakit girecek olsam hayatta vermem o farkı sanki taksitlendirdiğimi ben ödemiyormuşum gibi fakat kimsede fiyat algısı kalmadı zamlar ile birlikte farkın eriyeceğini düşündüğüm için 2.000 ₺ fazla ödemek yormayacak gibi bu sebeple tamamıyla rezalet ama basit matematik hesabı kafamı kurcalıyor.