R7 9800x3D yükleme ekranlarında 90 dereceyi görüyor

Çıkmıyor zaten, dediğim gibi bu işlemciyi almışsa düzgün bir şey almıştır diye düşündüm. Ciddi değilim zaten takılıyorum .

Yok hocam oyunlarda ortalama 60 70 arası değişiyor sıcaklığı sadece oyunlar açılırken kısa süreliğine artıyor sıcaklık sonra düşüyor.
Ve anlamadığım bir durum daha var Fortnite oynarken işlemci kullanımı %50-%80 arası çok değişiklik gösteriyor anlayamadım.

Fortnite oynamadığım için kesin bir yorum yapamam fakat Youtube'da bir incelemede kullanımlar tam da sizin belirttiğiniz gibi. Aldığınız FPS değerleri de benzer ise normaldir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fps'i sınırlamıyorsanız bu değerleri görebilir fortnite işlemciye çok yüklenen bir oyun.

Sıfır inşa oynamazsan düzelir!

240lık sıvı soğutma yetersiz. İade edip 360 alın.

Onu da denedim aynı değişen bir şey olmadı.

kasaımın üst kısmı 240 destekliyor ön tarafa da 360 takmak istemiyorum açıkçası
o zaman 240lık sıvı soğutmayı iade edip thermalright phantom spirit alacaksınız.

Merhaba hocam bende warzone ilk acilirken yuk biniyor bir anda 5 saniye 80 dereceye cikiyor ayni islemci sonra 55 ile 60 arasinda duzeliyor iki saat oyun deneyimde 60 derece gecmedi sivi sogutucum asus ryjin 360mm extrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…