R7 M260 CS:GO Kasma Sorunu

chatie

Hectopat
Merhaba arkadaşlar.

CS:GO'da FPS 10'lara kadar düşüyor, haliyle çok fazla derecede kasma sorunu yaşıyorum.

Sistem özellikleri:
  • TOSHIBA L50B Laptop
  • i5 5200U 2.20 GHz (4CPUs)
  • 8GB DDR3 Ram
  • intel HD 5500 ve AMD Radeon R7 M260

İnternet'te belirtilen hemen tüm ayarları da yaptım. FPS'i 60-62 arasına sabitleme, steam üzerinden başlatma seçenekleri, Catalyst ayarları olsun. Ama bir türlü bu kasma sorununu halledemedim.

Yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.

İşletim sistemim Windows 10 64 bit. Açıkçası işlemci sıcaklığına nasıl bakacağımı bilmiyorum :( Ama fikir vermesi açısından şunu söyleyebilirim, hiçbir kasma FPS düşüşü yaşamadan rahatlıkla Minecraft oynayabiliyorum, grafik ayarlarını düzenledikten sonra Skyrim oynayabiliyorum. Ama CS:GO'da ayarları en düşüğe almama rağmen sorunun çözümüne ulaşamadım.

Arkadaşlar benimde ekran kartım aynı bende aynı sorunu yaşıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?

Sistem özellikleri:
  • TOSHIBA Satellite L50B Laptop
  • i7 5500U 2.40 GHz (4CPUs)
  • 8GB DDR4 Ram
  • intel HD 5500 ve AMD Radeon R7 M260

Oyun paylaşımlı ekran kartından çalışıyor olabilir ya da güç seçeneklerinden kaynaklı olabilir. Oyunun ayarlar kısmının ss'ini atarsanız onunla ilgili olup olmadığı da anlaşılır.

Arkadaşlar sorunum ekran kartının devreye girmemesi (AMD Radeon R7 M260) nasıl düzelteceğim konusunda yardımcı olur musunuz?

Kardeşi bunu iki şekilde yaparsın birincisi biosdan swichible graphic card seçip ikincisi windowsdan radeon ayarlarına girip yüksek performans diyeceksin o oyun için. Bende r5 m230 var rahat 50-60 fps alıyorum

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı