R7 M260 CS:GO Kasma Sorunu

Beyler ne yapmaya uğraşıyorsunuz? Bende A10-5745M ile çalışan R7 M260 GPU'lu bir PC vardı. PC gerçekten oyun oynamak için değil. Kötü oyunları oynarsınız ama CPU'yu yiyip bitiren oyunlarda vasat performans verir. Ben bu PC'den bıktığım için kendime çok güzel bir şey tasarladım. Tanıdığım birinden eski bir kasa aldım. İçinde Gigabyte g31m-es2l anakartı var. Anakarta modlu X5460 (İntel Xeon) takacağım. Akabinde de GTX 750Ti takacağım. Muhteşem bir performans vereceğini tahmin ediyorum. Testlerde yapılmış performansı gerçekten güzel. Tavsiyem budur size. Laptop'dan ümidinizi kesin.

Şöyle bir sıkıntımız var ki tam performans alamamamıza neden oluyor. R7 m260'ı kullanamıyoruz. İlk ekran kartı 8610g. Bütün oyunları bununla açıyor, bununla oynuyoruz dolayısıyla da tam performans alamıyoruz. r7 m260'ı kullanmadığını nereden çıkarıyorsun dersen de. AMD System Monitor diye bir uygulama var, uygulamayı yüklediğinde hangi ekran kartını yüzde kaç kullandığını görebiliyorsun. 8610g için değerler sürekli değişirken r7 m260 için değer oynamıyor. Sürekli %0.

Evet bende kullandım ve biliyorum. Ben Radeon sürücüsünü nasıl yüklediysem bende çalıştı. MSİ Afterburner'da gördüm. Ama 8610G'den farkı yok. Kanser eden bir şey. Ben bununla ilgili çok konu açtım. Ama hiçbir türlü yapamadık. AMD tercih ayarlarından performans ayarlarını en üste çek. O zaman belki biraz daha performans kazanırsın. İyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…