Format attıktan sonra bilgisayarımda aşırı derecede performans düşüşü oldu. Tarayıcılar çok yavaşladı. Videoları tam ekran yaparken donma gerçekleşiyor. En basit oyunu bile oynayamaz oldum kasmadan dolayı. Driverlerim güncel. Harddiskim temiz. Bad Sector yok. Windows 7, Windows 8.1 ve Windows 10 işletim sistemlerini denedim fakat sorun aynı şekilde devam ediyor. 1.5 aydır bu şekilde idare ediyorum. Artık sıkıntı olmaya başladı. Ne yapmalıyım sizce ?
Driverleri sürekli kurduğum gibi kuruyorum. Daha önceden böyle bir sorun olmuyordu. Önemli driverleri bilgisayar modelime göre toshibanın sitesinden kuruyorum. Ekran kartım dxdiaga girdiğim zaman ekran bölümünde değilde oluşturucu kısmında gözüküyor. Bi alakası olabilir'mi ?
Throttlestop programını önceden oyun oynarken kullanıyordum. İşlemci frekansımın normal kalması için sürekli açık tutmak zorundamıyım peki programı ?
Sorunu çözdüm. Sarj adaptörünün fişini çıkarıp takınca düzeldi. Sanırım tam güç çekemediğinden işlemci kendini kısıtlıyordu. Ekran parlaklıgınada hafifden canlanma geldi. Teşekkür ederim hocam yardımın için.