0sonnos0 Hectopat Katılım 27 Mart 2018 Mesajlar 1 27 Mart 2018 #1 Benim bir notebookum var. GTA 5 kaldırır mı merak ediyorum, kaldırırsa medium-low kaç FPS alırım ona göre indireceğim. Satellite L50-B-25L - Toshiba AMD Radeon R7 M260 4GB RAM Intel i7 5500u 2.4GHz Ek olarak PUBG de kaldırır mı onu da söylerseniz güzel olur. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2018
Benim bir notebookum var. GTA 5 kaldırır mı merak ediyorum, kaldırırsa medium-low kaç FPS alırım ona göre indireceğim. Satellite L50-B-25L - Toshiba AMD Radeon R7 M260 4GB RAM Intel i7 5500u 2.4GHz Ek olarak PUBG de kaldırır mı onu da söylerseniz güzel olur. Teşekkürler.
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 27 Mart 2018 #2 PUBG oynayamazsınız maalesef. Ama düşük ayarlarda GTA 5 oynarsınız gibi.
1 1ht1baron Megapat Katılım 4 Eylül 2015 Mesajlar 627 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2018 #3 PUBG performansı böyleymiş: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et GTA 5 ise böyle: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
PUBG performansı böyleymiş: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et GTA 5 ise böyle: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et