EquQuins Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 51 Çözümler 1 Yer Shamballa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #1 Silip yüklesem de sürücüleri düzelmedi. Güncellemek istediğimde bile durum değişmedi. Daha önce düzeltmiştim bir şekilde. Ama şu anda denediğim hiçbir şey sorunumu çözmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2023
Silip yüklesem de sürücüleri düzelmedi. Güncellemek istediğimde bile durum değişmedi. Daha önce düzeltmiştim bir şekilde. Ama şu anda denediğim hiçbir şey sorunumu çözmüyor.
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.451 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 6 Eylül 2023 #2 Hangi sürücüyü kullanıyorsunuz? GPU-Z ekran görüntüsü atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS EquQuins Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 51 Çözümler 1 Yer Shamballa Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #3 Yiğitt35 dedi: Hangi sürücüyü kullanıyorsunuz? GPU-Z ekran görüntüsü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... bu şekilde gözüküyor ancak güncel olmadığına eminim bir çok oyunda hata alıyorum Artı 0 Eksi
Yiğitt35 dedi: Hangi sürücüyü kullanıyorsunuz? GPU-Z ekran görüntüsü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... bu şekilde gözüküyor ancak güncel olmadığına eminim bir çok oyunda hata alıyorum
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.451 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 11 Eylül 2023 #4 Sürücü en son çıkan sürücü değil, R7 M340 için 2022 Haziran ayında en son sürücü görünüyor. Öncelikle onboard grafik dahil sistemde sürücüsü kurulu bütün görüntü birimlerinin sürücüsünü silin bu linkten yararlanarak Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi Sonrasında Windows'un otomatik olarak güncelleme yapmasını bu işlem bitene kadar durdurun ki otomatik sürücü kurmasın. Aşağıda verdiğim linklerdeki sürücüleri ilk kuracağınız sürücü Intel olmak üzere sırayla kurun; Intel® Core™ i7-6500U Processor (4M Cache, up to 3.10 GHz) Downloads, Drivers and Software | Intel ilk bunu kuracaksınız, ardından kurulum tamamlanınca https://www.amd.com/en/support/grap...s/amd-radeon-r7-300-series/amd-radeon-r7-m340 M340'ın sürücüsünü kurarsınız, sonuçları yazarsınız. Artı 0 Eksi
Sürücü en son çıkan sürücü değil, R7 M340 için 2022 Haziran ayında en son sürücü görünüyor. Öncelikle onboard grafik dahil sistemde sürücüsü kurulu bütün görüntü birimlerinin sürücüsünü silin bu linkten yararlanarak Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi Sonrasında Windows'un otomatik olarak güncelleme yapmasını bu işlem bitene kadar durdurun ki otomatik sürücü kurmasın. Aşağıda verdiğim linklerdeki sürücüleri ilk kuracağınız sürücü Intel olmak üzere sırayla kurun; Intel® Core™ i7-6500U Processor (4M Cache, up to 3.10 GHz) Downloads, Drivers and Software | Intel ilk bunu kuracaksınız, ardından kurulum tamamlanınca https://www.amd.com/en/support/grap...s/amd-radeon-r7-300-series/amd-radeon-r7-m340 M340'ın sürücüsünü kurarsınız, sonuçları yazarsınız.