R7 M360 ile oynanabilecek oyunlar

TheDoctorBD

Kilopat
Arkadaşlar 12 GB RAM R7 M360 ekran kartı ve yanında APU R5 Graphics işlemci ve ekran kartı var r7 m360 çalıştırmak için yüksek performans almam gerekiyor arkadaşlar keşke bu pcyi almasaydım 2015 de almıştım o zamanlar pcden anlamıyordum ram iyiyse iyidir diyordum arkadaşlar bu r7 m360 olan ekran kartında driverını indiriyorum son sürüm falan her şey tamam fakat bazı oyunlarda sorun oluyor r5 graphicsi kullanıyor yalnış konudan mı sesleniyorum bimiyorum lütfen yardım edin Rainbow Six Siege GTA 5 gibi oyunlarda sürekli r5 graphicsi açıyor ne yapsamda GPU adapter 1 yapsam Rainbow'da Microsoft basic driver açıyor varsa bilen birisi yardım etsin lütfen

Ayrıyetten r5 graphicsi devre dışı bıraksam her oyunda Microsoft basic driver kullanıyor Apu olduğu için sanırsam.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD Crimson'da ek ayarlarda (eski Catalyst arayüzü) "Switchable graphics" altında her programa ayrı ayrı performans ayarı çekebilirsiniz.

yok ordaki gibi yüksek performansaydı zaten laptopu ilk aldığımda r7 m360 gözükmüyordu hiçbir oyunda tkaılma yok en yüksek csgo da canavar gibi oynuyordum sonra slimdriverdan drive ryüklerken ilk kez r7 m360 gördm kafama sokayım indirdim driverı r7 m360 belirdi ondan sonra hiçbir şey ras gitmedi
evet

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…