Chole Decapat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 488 Çözümler 1 24 Şubat 2021 #1 Anakartın kaç GB olduğuna baktım, oyunlarda R7 M440 kullanılıyor. Basit işler içinse HD Graphics 620. bu iki kartın kaç GB ve kaç Bit olduğunu öğrenmek istiyorum. Ayrıca aralarından güçlü olan kart ile RX560'yi karşılaştırabilir misiniz? Son düzenleme: 24 Şubat 2021
Anakartın kaç GB olduğuna baktım, oyunlarda R7 M440 kullanılıyor. Basit işler içinse HD Graphics 620. bu iki kartın kaç GB ve kaç Bit olduğunu öğrenmek istiyorum. Ayrıca aralarından güçlü olan kart ile RX560'yi karşılaştırabilir misiniz?
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.527 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 24 Şubat 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 560XT diye kart yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 560XT diye kart yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et