candemirg Centipat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #1 Yakın zamanda bilgisayar toplayacağım. İşlemci olarak AMD Ryzen 7 9800x3D düşünüyorum. Bu işlemci için kule tipi soğutucu ya da sıvı soğutma mı almalıyım? Hangi tip ve modeli tavsiye edersiniz? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Yakın zamanda bilgisayar toplayacağım. İşlemci olarak AMD Ryzen 7 9800x3D düşünüyorum. Bu işlemci için kule tipi soğutucu ya da sıvı soğutma mı almalıyım? Hangi tip ve modeli tavsiye edersiniz? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
ElderAssassin Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.280 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #2 Bu işlemciye iyi bir kule tipi soğutucu yetecektir, daha fazla güç çekmesine rağmen 7800X3D'ye göre daha az ısınıyor. Çift radyatörlü kule tipi soğutucu öneririm. Örneğin şöyle bir şey yeterli olur.
Bu işlemciye iyi bir kule tipi soğutucu yetecektir, daha fazla güç çekmesine rağmen 7800X3D'ye göre daha az ısınıyor. Çift radyatörlü kule tipi soğutucu öneririm. Örneğin şöyle bir şey yeterli olur.
candemirg Centipat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #3 ElderAssassin dedi: Bu işlemciye iyi bir kule tipi soğutucu yetecektir, daha fazla güç çekmesine rağmen 7800x3D'ye göre daha az ısınıyor. Çift radyatörlü kule tipi soğutucu öneririm. Örneğin şöyle bir şey yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Verdiğiniz bilgi için teşekkürler. Bana bu soğutma işi 3-4K'ya mal olur sanıyordum. Bu işimi görürse parayı başka alana kaydırırım.
ElderAssassin dedi: Bu işlemciye iyi bir kule tipi soğutucu yetecektir, daha fazla güç çekmesine rağmen 7800x3D'ye göre daha az ısınıyor. Çift radyatörlü kule tipi soğutucu öneririm. Örneğin şöyle bir şey yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Verdiğiniz bilgi için teşekkürler. Bana bu soğutma işi 3-4K'ya mal olur sanıyordum. Bu işimi görürse parayı başka alana kaydırırım.