R9 270 Düşük Performans

Kasada sorun yok, sıcaklık değerleri nasıl?

Windows 7 son güncellemeleri varsa her hangi bir sorun yaratmaz. Windows 8.1 yokken her kart kasardı o zaman? Ben kendi bilgisayarımda AMD kart var iken Windows 8.1 ile aynı performans alıyorum, Windows 7 Home Premium var.

Öncelikle iyi günler arkadaşlar. Darboğaz olayına atlamadan evvel bir kaç öneride bulunmak istiyorum. Bunları uyguladığınız taktirde halen sorununuz devam ediyor ise donanımsal problemleri gözden geçirmeye başlayabilirsiniz. İlk olarak Steam kütüphanesinden Cs:GO oyununa sağ tıklayıp özellikler sekmesinden çalıştırma seçeneklerine girmenizi ve satıra ''-novid -high -threads 4 -freq 75 -refresh 75 -tickrate 128'' tırnak içindeki komutları yazmanızı rica ediyorum. Ardından Amd ekran kartı sürücünüzü 14.12 Amd Omega Driveri ile değiştirmenizi. Son olarak Asus Gpu Tweak programının version 2.8.2.0 sürümünü indirip gaming profilinde çalıştırmanızı istiyorum. Aşağıda Atmış olduğum resimlere bakarak ayarları uygulayabilirsiniz. Ben kendi sistemim ile bu ayarlarda 270-520 FPS Arasında değerlerde oynuyorum. Normal şartlarda buna yakın değerler almanız gerekiyor.

Windows 7 son güncellemeleri varsa her hangi bir sorun yaratmaz. Windows 8.1 yokken her kart kasardı o zaman? Ben kendi bilgisayarımda AMD kart var iken Windows 8.1 ile aynı performans alıyorum, Windows 7 Home Premium var.
Windows 8.1'in avantajı oyunlarda değil zaten stabilite ve hız olarak belli ediyor. FPS'ye etkisi yok denecek kadar az. Windows 8.1 yokken kasmıyor diye şimdi de kasmıyacak diye bir kural yok. Windows 8.1'in sürücü desteği daha iyi Windows 7'ye göre. Windows 10 çıkınca Windows 8.1 eskiyecek bu işler böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…