Redkid Hectopat Katılım 26 Ekim 2014 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2014 #1 R9 270 almayı düşünüyorum. Vga monitörüm var dalgalanma sorunu olurmu ? Dönüştürücü olarak hangisini almalıyım. Dvı = Vga Dısplay port = Vga Hdmı = Vga Hangisi dalgalanma sorunu olmaz
R9 270 almayı düşünüyorum. Vga monitörüm var dalgalanma sorunu olurmu ? Dönüştürücü olarak hangisini almalıyım. Dvı = Vga Dısplay port = Vga Hdmı = Vga Hangisi dalgalanma sorunu olmaz
mkurt200234 Megapat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 584 Makaleler 10 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Aralık 2014 #2 Sen en iyisi monitörü değiştir. Artı 0 Eksi
Centerline™ Hectopat Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2014 #3 Evet.Biz burda dalgalanma olup olmayacaginin garantisini veremeyiz ama Hdmi-vga alirsan sorun yaşiyacagini sanmiyorum. Artı 0 Eksi
Evet.Biz burda dalgalanma olup olmayacaginin garantisini veremeyiz ama Hdmi-vga alirsan sorun yaşiyacagini sanmiyorum.
KS KS Redkid Hectopat Katılım 26 Ekim 2014 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2014 #4 Centerline™ dedi: Evet.Biz burda dalgalanma olup olmayacaginin garantisini veremeyiz ama Hdmi-vga alirsan sorun yaşiyacagini sanmiyorum. Genişletmek için tıkla... Dısplay port düşünüyordum ama Hdmi-vga alacağım öneriniz için teşekkürler mkurt200234 dedi: Sen en iyisi monitörü değiştir. Genişletmek için tıkla... Değiştiremem bütcem yok Artı 0 Eksi
Centerline™ dedi: Evet.Biz burda dalgalanma olup olmayacaginin garantisini veremeyiz ama Hdmi-vga alirsan sorun yaşiyacagini sanmiyorum. Genişletmek için tıkla... Dısplay port düşünüyordum ama Hdmi-vga alacağım öneriniz için teşekkürler mkurt200234 dedi: Sen en iyisi monitörü değiştir. Genişletmek için tıkla... Değiştiremem bütcem yok
Centerline™ Hectopat Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2014 #5 @Redkid Rica Ederim. Artı 0 Eksi
Bleus Hectopat Katılım 16 Ağustos 2014 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2014 #6 Bende R9 270 var dalgalanma oluyor. Ama bir süre sonra alışılıyor ve hiç rahatsız etmiyor. Artı 0 Eksi
KS KS Redkid Hectopat Katılım 26 Ekim 2014 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2014 #7 Bleus dedi: Bende R9 270 var dalgalanma oluyor. Ama bir süre sonra alışılıyor ve hiç rahatsız etmiyor. Genişletmek için tıkla... Ama devam ediyormu ? Oyunlarda fps düşü yaşarmıyım Artı 0 Eksi
Bleus dedi: Bende R9 270 var dalgalanma oluyor. Ama bir süre sonra alışılıyor ve hiç rahatsız etmiyor. Genişletmek için tıkla... Ama devam ediyormu ? Oyunlarda fps düşü yaşarmıyım
GlawsReqaL Hectopat Katılım 21 Eylül 2014 Mesajlar 361 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 20 Aralık 2014 #8 Oyunlarda FPS düşüşü olmaz sadece bazı sahnelerde kısa süre dalgalanma yaşarsınız, ona da alışılıyor. Artı 0 Eksi
Oyunlarda FPS düşüşü olmaz sadece bazı sahnelerde kısa süre dalgalanma yaşarsınız, ona da alışılıyor.
KS KS Redkid Hectopat Katılım 26 Ekim 2014 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2014 #9 GlawsReqaL dedi: Oyunlarda FPS düşüşü olmaz sadece bazı sahnelerde kısa süre dalgalanma yaşarsınız, ona da alışılıyor. Genişletmek için tıkla... Sizce Hdmı = Vga mı? Dısplay port = Vga mı ? Sizce hangisinde dalgalanma yaşamam çoğunluğa göre alacağım. Artı 0 Eksi
GlawsReqaL dedi: Oyunlarda FPS düşüşü olmaz sadece bazı sahnelerde kısa süre dalgalanma yaşarsınız, ona da alışılıyor. Genişletmek için tıkla... Sizce Hdmı = Vga mı? Dısplay port = Vga mı ? Sizce hangisinde dalgalanma yaşamam çoğunluğa göre alacağım.
GlawsReqaL Hectopat Katılım 21 Eylül 2014 Mesajlar 361 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 20 Aralık 2014 #10 DVI to VGA var , çok az dalgalanma oluyor bazen hissetmiyorum bile, HDMI to VGA öneriyor herkes ama daha kullanan görmedim. Artı 0 Eksi
DVI to VGA var , çok az dalgalanma oluyor bazen hissetmiyorum bile, HDMI to VGA öneriyor herkes ama daha kullanan görmedim.