E Einsatz Kilopat Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar merhaba, buraya da detaylıca yazayım; Intel Core i3 8100 Soket 1151 - 8. nesil 3.6GHz - R9 270 Battlefield O.C Edition 2 GB, 8 GB RAM. PUBG Mobile oynuyorum, bilgisayara format attık durum aşağıdaki gibi; Ultra ayarlara da alsam 56-59 FPS'yi geçmiyor, en düşük ayarlara da alsam 56-59 FPS'yi geçmiyor. Sorun ne olabilir? (Eğer bu bilgiler yeterli değilse daha yazabilirim) teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2021
Arkadaşlar merhaba, buraya da detaylıca yazayım; Intel Core i3 8100 Soket 1151 - 8. nesil 3.6GHz - R9 270 Battlefield O.C Edition 2 GB, 8 GB RAM. PUBG Mobile oynuyorum, bilgisayara format attık durum aşağıdaki gibi; Ultra ayarlara da alsam 56-59 FPS'yi geçmiyor, en düşük ayarlara da alsam 56-59 FPS'yi geçmiyor. Sorun ne olabilir? (Eğer bu bilgiler yeterli değilse daha yazabilirim) teşekkürler.
mavi2 Femtopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #2 PUBG Mobile'i Emulatörden oynuyorsun sanırsam ? Artı 0 Eksi
vitoscas Centipat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #3 Sistemle alakası yok emulatörü oyunu olduğu için çok sorunlu. Artı 0 Eksi
KS KS E Einsatz Kilopat Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #4 mavi2 dedi: PUBG Mobile'i Emulatörden oynuyorsun sanırsam ? Genişletmek için tıkla... Evet "Gameloop" Emulator vitoscas dedi: Sistemle alakası yok emulatörü oyunu olduğu için çok sorunlu. Genişletmek için tıkla... Yani, ne yaparsam yapayım değişmeyecek Bluestack falan mı denesem acaba Artı 0 Eksi
mavi2 dedi: PUBG Mobile'i Emulatörden oynuyorsun sanırsam ? Genişletmek için tıkla... Evet "Gameloop" Emulator vitoscas dedi: Sistemle alakası yok emulatörü oyunu olduğu için çok sorunlu. Genişletmek için tıkla... Yani, ne yaparsam yapayım değişmeyecek Bluestack falan mı denesem acaba
mavi2 Femtopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #5 Einsatz dedi: Evet "GameLoop" emulator. Yani, ne yaparsam yapayım değişmeyecek Bluestack falan mı denesem acaba. Genişletmek için tıkla... Emulator ayarlarını kurcala, kendine göre ayarlar bulabilirsin. Artı 0 Eksi
Einsatz dedi: Evet "GameLoop" emulator. Yani, ne yaparsam yapayım değişmeyecek Bluestack falan mı denesem acaba. Genişletmek için tıkla... Emulator ayarlarını kurcala, kendine göre ayarlar bulabilirsin.
KS KS E Einsatz Kilopat Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #6 mavi2 dedi: Emulator ayarlarını kurcala, kendine göre ayarlar bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hepsini denedim, 60'ı geçemedim hiç. Bir "Akıllı Mod" denemedim. Onuda deniyeyim Artı 0 Eksi
mavi2 dedi: Emulator ayarlarını kurcala, kendine göre ayarlar bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hepsini denedim, 60'ı geçemedim hiç. Bir "Akıllı Mod" denemedim. Onuda deniyeyim