Ali Keffal Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 1.316 Çözümler 12 2 Kasım 2021 #1 Ekran kartı R9 270 olması lazım. Bu hatayı alıyorum yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2021
ayrx Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.203 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2021 #2 Ali Keffal dedi: Ekran kartı R9 270 olması lazım. Bu hatayı alıyorum yardım eder misiniz? Eki Görüntüle 1204929 Genişletmek için tıkla... Söylediğiniz ekran kartı yanlış olabilir mi? ayrx dedi: Söylediğiniz ekran kartı yanlış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartının arkasında seri numaraları yazar onları atarsanız bulabilirim. Son düzenleme: 2 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
Ali Keffal dedi: Ekran kartı R9 270 olması lazım. Bu hatayı alıyorum yardım eder misiniz? Eki Görüntüle 1204929 Genişletmek için tıkla... Söylediğiniz ekran kartı yanlış olabilir mi? ayrx dedi: Söylediğiniz ekran kartı yanlış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartının arkasında seri numaraları yazar onları atarsanız bulabilirim.
KS KS Ali Keffal Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 1.316 Çözümler 12 2 Kasım 2021 #3 Şu an ekran kartına bakmam mümkün değil çünkü driver kurmaya çalıştıgım bilgisayar kuzenimin ve uzaktan kontrol ile kurmaya çalışıyorum o yüzden. ayrx dedi: Ekran kartının arkasında seri numaraları yazar onları atarsanız bulabilirim. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Şu an ekran kartına bakmam mümkün değil çünkü driver kurmaya çalıştıgım bilgisayar kuzenimin ve uzaktan kontrol ile kurmaya çalışıyorum o yüzden. ayrx dedi: Ekran kartının arkasında seri numaraları yazar onları atarsanız bulabilirim. Genişletmek için tıkla...