Bir oyuncu bilgisayarında en çok para ekran kartına yatırılmalıdır. Ancak sen işlemciye yapmışsın işlemciyi FX6300 yapıp ekran kartını daha güzel alabilirsin. Sistem bence yanlış olmuş.
BF 4 vs.vs gibi oyunlar oynamıyorum sade Knight Online oynuyorum ondada özellikleri minimum yapıyorum hatta oyunun client özelliklerine girip efektle alakalı herşeyi siliyorum o yüzden ekran kartı benim için yeterli diye düşünmüştüm yani oyunun görüntüsü bu :d
Söyle toplasam dahamı iyi verim alırım ? @Silinen üye senin topladıgın sistem işte :d kasa z3 plus güç kaynagı bu çalıstırırmı sistemi ? Anakart değiştirdim birde. OCZ MODXSTREAM PRO SERİSİ 80PLUS 600W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI 134,90 TL Sanalpazar.com'da
Link vereyim bi bakın kasadan biraz kısıp Sogutucu aldım birde amd ler ısınıyor işlemci ile gelen fanlar berbat zaten kasayı hepsiburadan alırsam 128 Tl orda kargo ile tam 1800 Tl olmuş oluyor işte.
Evet knight online oynuyorum 1char açmak için 1gb ram onboard ekran kartı pentum işlemci ile 1char girebilirsin. Evet sistem özellikleri düşük bi oyun ama ben 8 , 16 karakter felan girmeyi planlıyorum o yüzden anlayan arkadaslardan sistem toplamada en iyi verim hangisi ise artık. Bu hafta içi almayı düşünüyorum.
Dediğin tabirleri anlamadım ama,'char' dediğin şeyin oyundaki karakter olduğunu varsayarsak, Knight Online'ın da iyi bir grafik işlemcisi istemeyen bir oyun olduğunu bildiğimizden senin o 'char' yaratma işini Cpu nun yaptığını söyleyebiliriz. 3.nesil bir i3 cpu işini fazlasıyla görecektir