Daha önce 2-3 konuda okumadan, anlamadan cevap yazdığınıza şahit oldum. Daha önce uyaracaktım konuyu iyi okuyarak yorum yapın diye, neyse dedim sana mı kaldı karışmak ama yine karşılaşınca dayanamadım uyarayım dedim. Arkadaş ekran kartı için elimde var yazmış yani sıfır ürün almıyor ve bence değiştirmesini gerektirecek bir kartta değil. 2 SSD yerine 1 tane alıp 1 adette HDD almanı tavsiye ederim. İyi forumlar
@ubolattekin Uyardığın teşekkürler, okumadan, anlamadan cevap yazmam. Konuyu açan arkadaş biraz karmaşık yazmış ve ister istemez gözden kaçmış. Daha önce de 2-3 konuda rastladım dedin, örnek verir misin, bu pek mümkün değil benim açımdan. Ara sıra böyle durumlar olabilir insanlık hali. Fakat ben böyle birisi değilimdir. Ekran kartı elinde olduğuna göre de bu kartı değiştirmesine gerek yok, eğer üst düzey ekran kartı almayacaksa.
Örnek vermem için yorum yaptığın 2 konuyu bulmam lazım sende farkındasın ki bu pek mümkün değil. Bu kadar dikkat ettiğime göre emin ol yaptığın yanlış anlama içindir ama bu önemli değil her insan yanlış anlama-yorumlama yapabilir ben burda sadece seni dışardan izleyen ve senin göremediğin bir göz olarak söylüyorum
Olamaz mı yani, kime hava atıyorsunuz yani. Hata gördüyseniz uyarırsınız biter. Lafa dolandırıp geveleyip bilgiçlik taslamayın, herkesin başına gelebilecek durumlar. Bu kadar uzatmanın ne gereği var şimdi.
Bende uzatanın sen olduğunu düşünüyorum. Yukarda dediğim gibi daha dikkatli olman gerekir dedim ve her insanın yanlış anlama yapabileceğini söyledim fakat sen kanıt gösterin dedin. Arkadaşta kanıt göstermiş senin isteğin üzerine... daha sakin olmalısın kimsenin bilmişlik yaptığıda yok bence saygını bozma derim. İyi forumlar.