R9 270 Sisteme 500W PSU Yeterliliği

Takla Life

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistemime ekran kartı aldım. Sorunsuz kullanabiliyorum ama yine de bir sorayım dedim. Nagas 500W 80+ Bronze bir PSU ama 12V kanalından 370W veriyor du sanirim.(Belki 350) Bir de driver'i CD'den kurdum. Çevrimiçi güncelleme ara dediğim de güncel diyor. Anlamadım güncel mi? AMD'nin sitesinde iki farklı driver var. Biri Omega sanirim. Hangisini kurmalıyım?
  • Intel Core i5 650
  • Foxconn H55MxV anakart
  • Asus R9 270
  • 4 GB 1333 MHz RAM
  • Zalman z3+
  • Nagas 500W 80+ (bahsettiğim PSU)
Sorularıma tek tek cevap veren herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle iyi geceler. Çevrimiçi arama sanırım Beta sürücüleri dahil etmiyor. AMD'de nerede bilmiyorum ama nVidia Experience'de "Beta sürücüleri de ara" gibi bir seçenek vardı. Beta sürücüyü kurmanızı tavsiye ederim. Bunu manuel olarak yapacaksınız. İşletim sisteminizi Win 8.1.3 olarak varsayıyorum ve bu sürücüyü indirin diyorum. :)

www2.ati.com/drivers/beta/amd-catalyst-15.5beta-64bit-win8.1-may27.exe

Güç durumuna gelecek olursak.

R9 270, toplam yükte 150 watt güç tüketiyor. İ5 650 ise toplam yükte 75 watt. İkisi 225 watt yapar. İleride 4 GB daha bellek ekleyeceğini düşünürsek ki kesinlikle tavsiye ederim sana 12V çıkışından 300 watt güç veren bir PSU fazla fazla yetecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı