R9 270 Tabanlı 2000 TL'ye Sistem

rstreak

Hectopat
Daha fazla  
2000 TL'ye beni idare edebilecek bir sistem toplamayı düşünüyorum. Daha çok oynayacağım oyunlar CS:GO ve bazı strateji oyunları olacak. Ben 2000 TL'ye böyle bir sistem topladım. Sorularım;

1)Sistemde çıkarmamı istediğiniz veya ''Bu sistem olmamış, bunu topla'' diyeceğiniz bir sistem var mı? Sistem önerecekseniz 200 TL daha katıp 2200 TL'ye çıkabilirim.

2)i3 4160'da galiba 4 çekirdek var. İkisi gerçek, ikisi sanal olmak üzere. Gelecek çıkacak oyunların 4 çekirdek isteyeceğini biliyoruz. Yani bu işlemci bana sorun çıkarır mı?
3)Sisteme ek soğutma gerekiyor mu?
Değerli yorumlarınız şimdiden teşekkürler.

Güncel.

Dostum arada sırada Vatan Bilgisayar indirimler yapıyor %25 gibi onu bekleyip alabilirsin ve o ekran kartını çıkartıp 200TL ekleyip bunu alabilirsin MSI GTX960 GAMING GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar ve dediğim gibi indirimi bekleyebilirsin.
Dostum bunun 4GB olan sürümüde var. Bu arada eğer Sinerjiye güveniyorsan bunada bakabilirsin 4GB versiyonunu adamlar çok iyi fiyata düşürmüşler. Asus VGA STRIX-GTX960-DC2OC 4GB 128Bit GDDR5 16X  771,50 TL

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…