R9 270 Tabanlı Sistem Toplama

Dissquiz

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Yakında yeni bir sistem alıcam. Fakat aklıma bir kaç soru takıldı.

Kasa:Corsair Carbide Champ 0-2 80+ 650W psu

Anakart:Asus Z97 Pro Gaming

İşlemci:Intel Core i5-4690k

Ekran Kartı:Asus R9 270

Bellek:Gskill 8gb (4.2) cl9 1600 MHZ

HDD:(eagate 1TB 7200 PRM

SSD:Onu daha sonra alıcam.

Sorulara gelirsek;
1-) Sisteme ilk 3-5 ay overclock yapmayacağım. Hatta belki daha uzun bir süre. Bu süre zarfında stok fan yeterli mi?
2-) Alırsam 150 Tl ye soğutucu alabilirim. Bu durumda fan mı sıvı soğutma mı önerirsiniz?
3-) Sistemde gpu biraz düşük. Bunun nedeni sistemin ileriye dönük olması. Bunu göz önüne alirsak sistem nasıl olmuş?
4-) Son olarak dolar ($) ne zaman düşer ? :D

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
1-)Evet yeterli.
2-)Hava soğutma.
3-)Yeterli olacaktır. Çoğu oyunu orta ayarlarda oynarsın.
4-)Bilemiyorum. :D

Çoğu oyunu orta ayarlarda oynarsın diyorsunda gpu nun oyun testlerine baktığımda sadece ultrada ac:unity ve metro:ll da kasıyor. :D Kalp krizi gecirebilirim.

Belirttiğin kasada tek fan bulunuyor. Soğutma yeterli olamayabilir. Zalman Z3 Plus öneriyorum.

Önerini dikkate alıyorum.Fakat seçtiğim kasada oldukça yeterli fan yuvaları var.Oraları şu an elimde bulunan fanlarla doldursam yeterli olur mu?

Ben çoğu oyunları orta ayarlarda 7850K apu ile oynuyorum (1920x1080p) sizin kartınız ultra-high arası oynatır merak etmeyin. En kötü ihtimalle AA'ları kısar-kapatırsınız :)

@Dissquiz Hemen pişman olmayın. Şaşırılacak bir şey de yok. Kartınız şuanki oyunları 1920x1080p Ultra'da açabilecek kapasiteye sahip. Arkadaşın yazdığıda iyi anlamda mı yoksa kötü anlamda mı bende anlayamadım açıkçası. Düzenleme: Overclock yapmanıza gerek yok gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı