J Joseph54 Femtopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 16 13 Ekim 2020 #11 Rambo Okan Güler dedi: 180W TDP değerine sahip bir kart için çok normal. 8 GB RAM'e çıkarsanız düzelir bu arada. Genişletmek için tıkla... Ediday dedi: Evet yeterli olur. 80-90 zararlı olabilir galiba. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkür ederim hepinize. 75-80'den sonra oyunu kapatırım o zaman ekran kartına zarar gelir diye korkuyorum R9 serisi hassasmış biraz.
Rambo Okan Güler dedi: 180W TDP değerine sahip bir kart için çok normal. 8 GB RAM'e çıkarsanız düzelir bu arada. Genişletmek için tıkla... Ediday dedi: Evet yeterli olur. 80-90 zararlı olabilir galiba. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkür ederim hepinize. 75-80'den sonra oyunu kapatırım o zaman ekran kartına zarar gelir diye korkuyorum R9 serisi hassasmış biraz.
E Ediday Picopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 157 13 Ekim 2020 #12 Joseph54 dedi: Tamamdır, teşekkür ederim hepinize 75-80'den sonra oyunu kapatırım o zaman ekran kartına zarar gelir diye korkuyorum R9 serisi hassasmış biraz. Genişletmek için tıkla... 78 derece olsa bile bişey olmaz. Kıyamet kopacak değil ya.
Joseph54 dedi: Tamamdır, teşekkür ederim hepinize 75-80'den sonra oyunu kapatırım o zaman ekran kartına zarar gelir diye korkuyorum R9 serisi hassasmış biraz. Genişletmek için tıkla... 78 derece olsa bile bişey olmaz. Kıyamet kopacak değil ya.