R9 270x COD Adwanced Warfare ve Assasin's Creed Unity Performansı nasıldır ?

• Konuyu başlatan CanFakedead
  • Başlangıç Tarihi
C

CanFakedead

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar ben CanFakedead. Malumunuz COD Adwanced Warfare ve Assasin's Creed Unity sistem gereksinimleri yayınlandı. Sizce bu sistemle daha kaç yıl oyunları high'da oynayabilirim ve bu 2 oyunu hangi ayarlarda açabilirim.

Sistem Özelliklerim :

• i7 3770 3.4 GHZ
  • ASUS R9 270x TOP EDITION Ekran kartı
  • 8 GB Ram
  • ECS H612MV Anakart
  • 1280x1024 Kare Monitör

Sistemim bu şekilde. Bu 2 oyunda verebileceği performansı merak ediyorum. Siz Technopat okuyucularının da düşüncelerini merakla bekliyorum. Herkese iyi sosyaller!

Son düzenleyen: Moderatör:
Unity Sistem Gereksinimlerine bakarsak sistem düşük. COD a bakarsak sistemin gayet iyi pcn 1,5 yıl oyunları high da açar gibi.

Sistemin iyi. Monitörünün çözünürlüğü düşük onu yenilemeni tavsiye ederim. Monitörünü yenilediğin zaman çok yüksek grafikli oyunlar hariç 1.5 - 2 yıl yüksek ayarlarda Full HD olarak oynayabilirsin oyunları bence. Ondan sonraki 3 yıl daha değişik ayarlarda bir şekilde 30 FPS üstü alırsın o ekran kartıyla.

O halde 3 yıl sonra yeni karta geçebilirim.. Teşekkürler bilgi için. Peki bu saydığım oyunları hangi ayarlarda oynayabilirim ?

O halde 3 yıl sonra yeni karta geçebilirim.. Teşekkürler bilgi için. Peki bu saydığım oyunları hangi ayarlarda oynayabilirim ?

CoD'u yüksek ayarlarda (high veya ultra) oynarsın. Unity'nin açıklanan sistem gereksinimleri bana pek gerçekçi gelmedi ama onu da Orta - Yüksek arası oynarsın gibi geliyor. Tabi bunların tahmini olduğunu söyleyeyim.

Tahminimce, Assasin's Creed Unity ve COD: Advanced Warfare'ı, Full HD çözünürlükte Low-Medium arası oynarsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…