R9 270X DirectCUII Top OC Sorunu

mehmet25066

Hectopat
Daha fazla  
  • ASUS M5A97 2.0
  • AMD FX 8120 3.1 GHZ(OC 4.0 GHz)
  • HyperX 8 GB RAM
  • ASUS AMD Radeon R9 270X Diret CU II Top Modeli Ekran Kartı
Öncelikle benim sorunum ekran kartında kart zaten OC olarak gelıyor fabrikadan ancak su anki oyunlarda ultrada oynanmıyor. ASUS CPU Tweak OC arayüzünde game modu var. Bu modda ufak bir OC daha yapıyor kart ama yine de BF4'de ultrada çok yüksek bi fps alamıyorum. Ekran kartının bir türlü stabil en yüksek oc degerini bulamadım. Kafayı yemek üzereyim. İnternettek iitüm OC degerlerini denedim. Bechmarkta ya mavi ekran veriyor yada kırılmalar başlıyor. Şimdi bu işin usta ve ehli arkadaşlardan bu karta yapabilecegim en yüksek stabil OC degerlerini söylemesi internetekilerin hepsini denedim olmuyor ama siz yinede link paylaşırsanız Minnetar kalırım. Ek olarak sistemim hakkında da şüphelerim var. İyi bir sistem olmuş mu? Yorumda yaparsanız harika olur. Hatırlatma: ekran kartı drıver güncel. Yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum :)

Bu game mod değerleri:

game mod.PNG

Bu da standart kart degerleri :

standart.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldıgım FPS degeri BF4'de bu resimdeki degerlerle 60 FPS ultrada her şey açık. Ben bu OC'a da razıyım ama anlık FPS düşmeleri ve oyundan atma sorunları çıkıyor karsıma.

Ekran Alıntısı.PNG

R9 270x ile 80 FPS falan beklemiyorsun herhalde. Bence aldığın fps değerleri gayet normal. Anlık FPS düşüşlerine gelirsek BF3'te de aynısı oluyordu BF4'te de oyundan atma da aynı şekilde.

Fabrika çıkışı OC'lu bir ekran kartının OC potansiyeli sıradan kartlara göre biraz daha düşüktür. Kartı zorlamanın bir anlamı yok, bana kalırsa OC yapmana bile gerek yok.
Aldığın değerler akıcı bir oyun elde etmek için fazlasıyla yeterli.

Diğer sorunlarına gelirsek oyundan atma zaten ekran kartı ile alakalı bir şey değildir.
Ayrıca çok yüksek FPS alamıyorum demişsin. Elindeki kartın gücünün farkında olmalısın.
O kart ile Ultra'da kaç FPS almayı bekliyordun?

Yalnızca oyunlardaki takılmalara yoğunlaşabiliriz.
Oyun korsan mı?

Oyunla alakalı bir sorun oyun orjinal mi?

Öncelikle kartımın çok iyi bir kart olmadıgını biliyorum. Ancak bir çok OC forumlarında bu kart benim yaptıgım OC degerinin üzerinde e insan oglu işte sınırları zorlamak istiyor. Gözü doymuyor Battlefıeld 4'de 60 FPS ultrada çok rahat oynayabiliyorum. Multiplayerda diğer yeni nesil oyunlardada allah var 30'un altına düşmüyor kart ama bir çok oyunda denedim kartı anlık FPS düşüşleri yaşıyorum. Size sormam gereken diğer soruda şu benim işlemci FX 8120 3.1 GHz ASUS ana kartı otomatik OC yapınca 3.9'a çıkıyor. Ben bunu manuel olarak 4.1'e çektim acaba işlemciyle mi bir sıkıntı var diye düşünüyorum. Ek olarak korsan oyuna karsıyım. Kesinlikle de oynamam korsan oyun. Hepinize teşekkürler tekrardan arkadaşlar. İşlemciyi 3,9'a indirgeyip birde öyle deniyecegim. Teşekkürler : )

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı