R9 270x dual-x oyun testleri

Her zaman video daha kanıtlanabilir bir araç olmuştur. Yinede güzel olmuş, bu hafta arkadaşa 1500TL sistem topluyoruz ve 270X model ekran kartı kullanacağız. Fikir sahibi olmasına yardımcı oldun, teşekkürler.

Her zaman video daha kanıtlanabilir bir araç olmuştur. Yinede güzel olmuş, bu hafta arkadaşa 1500TL sistem topluyoruz ve 270X model ekran kartı kullanacağız. Fikir sahibi olmasına yardımcı oldun, teşekkürler.
Teşekkürler. Video işi biraz meşakkatli geliyor bana. O bütçeye 270x çok iyi bir seçim olur.

Benim ekran kartım bu kadar iyimiymiş ? Yeni farkediyorum valla. Galiba kasam küçük olduğu için verimli çalışmıyor. Yeni kasa şart oldu. Oyunlarda ki ısı değerini merakla bekliyorum. Şahsen ASUS R9 270x TOP Edıtıon ekran kartım 70 dereceyi buluyor da.

Yine çok şaşırttı. Sıcaklığı hangi programla ölçtünüz?

@Lugotorix Gpu-z ve amd'nin kendi yazılımı ile aldığım sıcaklık değerleri. Kart boşta 28-29 derece. Kasada toplam iki adet 12cm egzoz fanı ve bir adet önde fan bulunmakta. Bir adet 12cm işlemci fanı bulunuyor.

Son düzenleme:
Benim R9 280x vapor-x'den iyi performans veriyor.

Aslında resimlere min. max. avg. şeklinde de fraps ile ölçüp sonuçları yazarsanız hem resim yüklemekten daha kolay hemde anlık yerine genel fps ölçümü yapmış olursunuz. Video çekerken eğer fraps'ı kullanırsanız fps'ye çok etki eder ve gerçekci değerlerin altına düşer.

280x'ten yüksek performans vermesi mümkün değil. Sizin kartınız benim kartımdan çok üstün bir kart. Performans düşüklüğü varsa, sisteminizde sorun olabilir.
Cidden yüksek performans veriyor. AMD r9 280x'i pişmanlıktır.(kamu sporu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…