Arkadaşlar ben bu sistemle Far Cry 5 oynamak için Steam üzerinden satın aldım. Almadan önceki düşüncem ekran kartı VRAM'im 2 GB olduğu için Ultra ayarlarda sorun yaşayacağımdı. Fakat dünkü denemem ardından bu ekran kartı 7 senelik olmasına rağmen VRAM kapasitesini geçmesine rağmen 1080P'de sabit 50 FPS veriyor. V-Sync açıkken bu degerleri veriyor. Beni oldukça şaşırttı. RX580'e geçme fikrimi değiştirdi.
Arkadaşlar ben bu sistemle Far Cry 5 oynamak için Steam üzerinden satın aldım. Almadan önceki düşüncem ekran kartı VRAM'im 2 GB olduğu için Ultra ayarlarda sorun yaşayacağımdı. Fakat dünkü denemem ardından bu ekran kartı 7 senelik olmasına rağmen VRAM kapasitesini geçmesine rağmen 1080P'de sabit 50 FPS veriyor. V-Sync açıkken bu degerleri veriyor. Beni oldukça şaşırttı. RX580'e geçme fikrimi değiştirdi.
Valla cok uyguna almissiniz suan 1300 1400 tl ikinci elleri.Hayirlı olsun fakat r9 seriside hatırı sayılır güçlü bir seriymis.Eskinin kalitesi gercekten yenilerde yok fikrimce
Vallahi cok uyguna almissiniz şu an 1300 1400 TL ikinci elleri. Hayirlı olsun fakat R9 seriside hatırı sayılır güçlü bir seriymis. Eskinin kalitesi gercekten yenilerde yok fikrimce.
Aynen öyle dostum
Benim RX580 garanti siz ama 1.5 aydır
Shapire nitro plus oc 4gb modeli
hiç bir sorunu yok
Ara sıra güzel fırsat çıkabiliyor
Şu anki hedefim 5600XT veya 1660 Ti.
Aynen öyle dostum
Benim RX580 garanti siz ama 1.5 aydır
Shapire nitro plus oc 4gb modeli
hiç bir sorunu yok
Ara sıra güzel fırsat çıkabiliyor
Şu anki hedefim 5600XT veya 1660 Ti.