R9 270x GPU Saati ve Bellek Saati Boştayken Full Çalışma

Makaleler
159
Yer
Bursa-İnegöl
Daha fazla  
Meslek
Pc Doktoru
Profil Kapağı
1524814261
Dün Crimson Relive 17.3.2 sürümünü kurdum. Bunu kurmadan önce clean uninstall yaptım ve AMD klasürünü de sildim. Ancak driver'i kurduktan sonra oyuna girip deneyeyim dedim. 10 15 dakika gayet iyi idi. Sonra FPS düştü bir anda. Oyunu kapattım ve fark ettim ki ekran kartı Bellek saati ve GPU saati son hızda çalışıyor boştayken. %90 Aktivite gösteriyor ancak çalışan bir şey yok ortada. Sonra oturum kapattım açtım düzeldi. Oyuna girdim 15 dakika sonra tekrar aynı olay. Tekrar temiz bir sildim driver'i bi alt versiyonu kurdum aynı bir altı kurdum yine aynı. En son 16.5 kurdum fark eden bir şey olmadı. Artık donanımdan mı kaynaklanıyor şüpheye düştüm. Özet olarak sorun GPU ve bellek saatinin ortada bir şey yokken son hızda çalışması.

AMD'nin sitesine girip araştırdım bir kaç kişiye de olmuş bu.

Sorunu çözdüm dün Ekran kartı kendini windows defender gibi gösteren bir program yüzünden max hıza çıkıp orda kalıyormuş bende windows defenderi pasif hale getirmiştim bu yüzden . Yani yine bir virüs vakası , sildim klasörü komple düzeldi şuan son sürüm driver'i kurdum .
(Appdata/Local/Winrar/Defender) buradaydı

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı