E eSeSLi77 Hectopat Katılım 20 Nisan 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2015 #1 Arkadaşlar GTA V'i baz alarak bu sistemi topladım fakat ekran kartı konusunda kararsızım. Değiştirmeli miyim yoksa daha üst modelini mi almalıyım?
Arkadaşlar GTA V'i baz alarak bu sistemi topladım fakat ekran kartı konusunda kararsızım. Değiştirmeli miyim yoksa daha üst modelini mi almalıyım?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 20 Nisan 2015 #2 Dengesiz bir sistem olmuş. CFX yapılmayacaksa 990FX anakarta zaten gerek yok.
excelance Megapat Katılım 12 Aralık 2013 Mesajlar 49 Yer uzaklarda Daha fazla Meslek memur 20 Nisan 2015 #3 Peki @Recep Baltaş ben de buna benzer bir bilgisayar toplamak istiyorum. Böyle bir sisteme nasıl bir anakart önerirsiniz.Bu ekran kartı GTA V gibi oyunlarda yeterli midir?
Peki @Recep Baltaş ben de buna benzer bir bilgisayar toplamak istiyorum. Böyle bir sisteme nasıl bir anakart önerirsiniz.Bu ekran kartı GTA V gibi oyunlarda yeterli midir?