R9 270X İçin PSU Tavsiyesi

4bdulkadir

Megapat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Memur
R9 270X ekran kartı mevcut elimizde. Gördüğüm kadarıyla 6+6 pin girişine sahip buna uygun PSU hangisi oluyor anlayamadim. Çoğu PSU'da sanırsam bu pin girişi yok ve ikinci el bir PSU arıyoruz bütçemiz pek yok.

Güç girişi
IMG_20190815_204404.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel PSU'ların çoğunda 6+2 dediğimiz pinlerden mevcuttur. Bundan iki tane lazım size.

Mesela bununla kullanabilirsiniz:

6+2 pinler 8 pin olarak da kullanılabiliyor. O yüzden ismi 6+2 pin.

Güncel PSU'ların çoğunda 6+2 dediğimiz pinlerden mevcuttur. Bundan iki tane lazım size.

Mesela bununla kullanabilirsiniz:

6+2 pinler 8 pin olarak da kullanılabiliyor. O yüzden ismi 6+2 pin.
Aydınlattığınız için teşekkür ederim biraz zahmet olacak ama daha uygun bir PSU bulabilir miyiz?

Aydınlattığınız için teşekkür ederim biraz zahmet olacak ama daha uygun bir PSU bulabilir miyiz?
Tam olarak maksimum bütçeniz nedir? Bu arada PSU sistemin önemli bir parçasıdır. Uzun vadede elektrik faturanızı ve sistemin genel kalitesini etkiler. Çok dandik bir PSU alırsanız üzerinde yazan 500W'ın yarısını bile sağlayamayabilir.

Haklısınız 250-300 Arası olursa daha iyi olur kardeşim için uğraşıyorum pek bütçesi yok ona normalde 150-170 TL'ye PSU alacaktık 6+2 x 2 formatında PSU bulmak zor ve pahalı ben kendi PSU'mu ona vericem kendime bir PSU almayı düşünüyorum üstüne koyup artık. Kendi PSU'm Xigmatek 700W onda.
Tam olarak maksimum bütçeniz nedir? Bu arada PSU sistemin önemli bir parçasıdır. Uzun vadede elektrik faturanızı ve sistemin genel kalitesini etkiler. Çok dandik bir PSU alırsanız üzerinde yazan 500W'ın yarısını bile sağlayamayabilir.
Daha uygun olursa RX 570 kullandığım için bana sade 6+2 yetiyor.
Ah birde Ryzen 5 2600 alacağım için 500W yeterli olacak mı ?
@HakanCT FSP FSP500-60AHBC 500W Aktif PFC Güç Kaynağı bunu alıyorum ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı