Araseksi Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 3 30 Ocak 2022 #1 RAM 8 Sapphire R9 270X ve Ryzen 5 1600 AF ile Rust oynanır mı?
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 30 Ocak 2022 #2 RAM yükseltirsen oynarsın.
Araseksi Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 3 30 Ocak 2022 #3 Gregorz Brzecz. dedi: RAM yükseltirsen oynarsın. Genişletmek için tıkla... Şu an yükseltemem sizce ortalama kaç FPS olur
Gregorz Brzecz. dedi: RAM yükseltirsen oynarsın. Genişletmek için tıkla... Şu an yükseltemem sizce ortalama kaç FPS olur
Klosie Hectopat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 30 Ocak 2022 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et R5 1600 ile birlikte olduğu video bulamadım fakat R3 1200 daha düşük bir işlemci buradaki FPS'e bakarak hesaplayabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et R5 1600 ile birlikte olduğu video bulamadım fakat R3 1200 daha düşük bir işlemci buradaki FPS'e bakarak hesaplayabilirsiniz.
İnssomnia Hectopat Katılım 3 Mart 2017 Mesajlar 994 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #5 Araseksi dedi: Sapphire R9 270X ve Ryzen 5 1600 AF ile Rust oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Hacım oynarsın düşük-orta ayarlarda lakin RAM den dolayı droplar olacaktır.
Araseksi dedi: Sapphire R9 270X ve Ryzen 5 1600 AF ile Rust oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Hacım oynarsın düşük-orta ayarlarda lakin RAM den dolayı droplar olacaktır.
Araseksi Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 3 30 Ocak 2022 #6 İnssomnia dedi: Hacım oynarsın düşük-orta ayarlarda lakin RAM den dolayı droplar olacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet drop olucak heralde ama yinede deneyeceğim
İnssomnia dedi: Hacım oynarsın düşük-orta ayarlarda lakin RAM den dolayı droplar olacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet drop olucak heralde ama yinede deneyeceğim
İnssomnia Hectopat Katılım 3 Mart 2017 Mesajlar 994 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #7 Araseksi dedi: Evet drop olucak heralde ama yinede deneyeceğim Genişletmek için tıkla... Çoğu güncel oyunda drop yersin ama ileride bir 8 GB RAM takviyesi yaparsan oyunlar daha akıcı olacaktır.
Araseksi dedi: Evet drop olucak heralde ama yinede deneyeceğim Genişletmek için tıkla... Çoğu güncel oyunda drop yersin ama ileride bir 8 GB RAM takviyesi yaparsan oyunlar daha akıcı olacaktır.
Araseksi Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 3 30 Ocak 2022 #8 İnssomnia dedi: Çoğu güncel oyunda drop yersin ama ileride bir 8 GB RAM takviyesi yaparsan oyunlar daha akıcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı çok güçlü değil o yüzden suanlik 8 GB RAM ile devam edeceğim
İnssomnia dedi: Çoğu güncel oyunda drop yersin ama ileride bir 8 GB RAM takviyesi yaparsan oyunlar daha akıcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı çok güçlü değil o yüzden suanlik 8 GB RAM ile devam edeceğim
İnssomnia Hectopat Katılım 3 Mart 2017 Mesajlar 994 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #9 Araseksi dedi: Ekran kartı çok güçlü değil o yüzden suanlik 8 GB RAM ile devam edeceğim Genişletmek için tıkla... Çok ta güçsüz değil. Sen bilirsin kanka ben sadece öneride bulundum.
Araseksi dedi: Ekran kartı çok güçlü değil o yüzden suanlik 8 GB RAM ile devam edeceğim Genişletmek için tıkla... Çok ta güçsüz değil. Sen bilirsin kanka ben sadece öneride bulundum.
Araseksi Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 3 30 Ocak 2022 #10 İnssomnia dedi: Çok ta güçsüz değil. Sen bilirsin kanka ben sadece öneride bulundum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sizce bu yöntem ile RAM eklesem ne kadar katkısı olur Sanal Bellek Nedir? Bilgisayarda Sanal Bellek Nasıl Arttırılır? » TechWorm
İnssomnia dedi: Çok ta güçsüz değil. Sen bilirsin kanka ben sadece öneride bulundum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sizce bu yöntem ile RAM eklesem ne kadar katkısı olur Sanal Bellek Nedir? Bilgisayarda Sanal Bellek Nasıl Arttırılır? » TechWorm