R9 270X mi 280 mi?

Yusuf Elkılıç

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar daha demin bi konuda power supply tavsiyesi isterken arkadaşlar bana ekran kartını değiştirmem konusunda bi şeyler söylediler. Tereddütte kaldım iyice araştırdım 2 adet ekran kartı arasında kaldım. Biri Asus'un R9 270x directcu II TOP 4 gb 256 bit amd redeon dx11.2 ekran kartı digeri ise R9 280 directcu II Top 3 gb 384 bit amd radeon dx11.2 ekran kartı. Aralarındaki fiyat farkı da 70 lira civarı. Bu benim için sorun olmaz ama 70 liraya başka bi parçayı da tamamlayabilirim. Ya da kasamı değiştirebilirim yorumlarınız önemli hangisi iyi ise onu söyleyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
R9 280, R9 270X'in bir üst modeli bu yüzden R9 280 daha iyidir. 4 GB olması birşey değiştirmez performansa bakılırsa R9 280 yine aynı şekilde alıyor.

Çekirdek hızı ve bellek hızı yüksek oldugundan dolayı sordum zaten o beni bi tereddütde bıraktı yani r9 280 3 gb 384 biti tercih etmeliyim öyle değil mi ?

R9 280 daha üstün durumda. Güç kaynağınız kaç watt? İşlemciniz nedir? Darboğaz olma ihtimaline karşı bir sorayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…