3'ü de çok kaliteli markalar. Ben şahsen R9 270 Sapphire kullanıyorum ve memnunum fakat Powercolor da iyi bir markadır bence Powercolor yada Sapphire al.
Powercolor ve Sapphire yakın firmalardır ve bence ikiside uygun ve iyi ben şahsen Sapphire kullanıcısı olarak memnunum, Asus konusuna gelecek olursak R9 serisinde birçok çizgi vs hataları ile öne çıktı R9 serisinde o yüzden Asus tercih edilmemelidir, Sapphire ve Powercolor'da birbine yakın hem fiyat hemde performans olarak yani Powercolor mu bütcene uygar? Yoksa Sapphire mi? Dediğim gibi performansları yakın o yüzden cebine hangisi uygun gelirse onu almalısın.
Asus en iyi markalardan birisidir. Fanboyluk ayrı ama asus öneren çok kişi var. Ve asus her zaman diyorum. Kimine görede msi çünkü tasarımları soğutması farklı hepsinin. Ve ben asus öneriyorum bir sorun mu var?
Evet var. Fanboyluk yapıyorsunuz "Bence Asus her zaman yeri ayrı onun. "
Not: Ben de Asus'u çok severim. Asus GTX750 kullanıyorum. Ancak önerilerimde hiçbir zaman fanboyluk yapmadım, yapmam.