R9 270X Modelinde Hangi Marka Seçilmelidir?

Göksel Doğan

Hectopat
Daha fazla  
R9 270X modelinde hangi markayı seçersem daha iyi bir seçim olur? PowerColor, Sapphire ya da ASUS. Bunlardan hangisini tercih etmeliyim?

3'ü de çok kaliteli markalar. Ben şahsen R9 270 Sapphire kullanıyorum ve memnunum fakat Powercolor da iyi bir markadır bence Powercolor yada Sapphire al.

Son düzenleyen: Moderatör:
Powercolor ve Sapphire yakın firmalardır ve bence ikiside uygun ve iyi ben şahsen Sapphire kullanıcısı olarak memnunum, Asus konusuna gelecek olursak R9 serisinde birçok çizgi vs hataları ile öne çıktı R9 serisinde o yüzden Asus tercih edilmemelidir, Sapphire ve Powercolor'da birbine yakın hem fiyat hemde performans olarak yani Powercolor mu bütcene uygar? Yoksa Sapphire mi? Dediğim gibi performansları yakın o yüzden cebine hangisi uygun gelirse onu almalısın.

Bence Asus her zaman yeri ayrı onun.

Asus en iyi markalardan birisidir. Fanboyluk ayrı ama asus öneren çok kişi var. Ve asus her zaman diyorum. Kimine görede msi çünkü tasarımları soğutması farklı hepsinin. Ve ben asus öneriyorum bir sorun mu var?

Evet var. Fanboyluk yapıyorsunuz "Bence Asus her zaman yeri ayrı onun. "
Not: Ben de Asus'u çok severim. Asus GTX750 kullanıyorum. Ancak önerilerimde hiçbir zaman fanboyluk yapmadım, yapmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…