A AhmetKayran Hectopat Katılım 11 Mayıs 2014 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2014 #11 Samet Akman dedi: E ama sonuçta monitörünün sadece Vga kablosu var. Ben sorun olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman almaya gittiğimde de sorarım teşekkürler
Samet Akman dedi: E ama sonuçta monitörünün sadece Vga kablosu var. Ben sorun olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman almaya gittiğimde de sorarım teşekkürler
Samet Akman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2014 Mesajlar 1.396 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletmeci 14 Mayıs 2014 #12 Rica ederim.
A AhmetKayran Hectopat Katılım 11 Mayıs 2014 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2014 #13 Recep Baltaş dedi: VGA monitör ile hangi ekran kartını kullanırsan kullan, kaliteli bir kablon olmadığı sürece "dalgalanma" ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Kablom monitörü aldığımda kutusundan çıkan kablo kaliteli olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Eğer kalitesizse kaliteli bir kabloyu nereden bulabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2014
Recep Baltaş dedi: VGA monitör ile hangi ekran kartını kullanırsan kullan, kaliteli bir kablon olmadığı sürece "dalgalanma" ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Kablom monitörü aldığımda kutusundan çıkan kablo kaliteli olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Eğer kalitesizse kaliteli bir kabloyu nereden bulabilirim?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 24 Mayıs 2014 #14 Titreme yaparsa kalitesizdir. Kaliteli kablo hem kalındır hem de iki ucunda da mıknatıs vardır.