R9 270X Planetside 2 FPS Düşüşü

Technocan

Megapat
Daha fazla  
Asus M5A97 Le R2.0, Fx 6300, Powercolor R9 270x, Gskill 4gb 1600 mhz, Thermaltake Versa 2.
İyi sosyaller herkese. Sistemim yukarıdaki gibi, sorunumda başlıkta belirttiğim Planetside 2 de ani fps düşüşleri. MSI Afterburner ile değerleri kontrol ediyorum. Oyunda takılma yaşıyorum sürekli ne yaptıysam düzeltemedim. Tek farkettiğim nokta, başka oyunlarda kullanılan bellek miktarı 2000 mb civarlarındayken bu oyunda 3900 civarlarında oluyor. Sorun RAM düşüklüğü mü ? Çoğu oyunu ultrada oynuyorum, yağ gibi akıcı şekilde. Bu oyunda takılması çok tuhafıma gitti. Fps yüksek değerlerdeyken bi anda 30 un altına iniyor.

Planetside 2 mmofps değil miydi ya? :D

Soruna gelirsek bilmiyorum belki ram den olabilir.

EDİT: Merak ettim şimdi oyunu indiriyorum bakalım bende de fps düşüşleri olacak mı?

Bende planetside 2 oynuyorum su aralar sistemim core i7 3770 ,asus p8h77-v le ,16gb ram ,msi gtx970 gameing 4g msi Afterburner dan biraz overclock yapıyorum oyunu en maximum ayarlarnda oynuyorum render mesafesinden tut görüş acısına kadar fps yanlızca ciddi savaş anlarında, 250-300 kişi savaşırken 30 un altına düşüyor, bu oyunun oyuncu sayısı çok fazla ve işlemciyi ve rami çok kullanıyor tam olarak kesin tanı koyamasamda işlemci ve ram yetmiyor ola bilir

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı