R9 270X sistem FPS sorunu

Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Arkadaşlar öncelikle merhaba,

Sistemim:
  • ASUS R9 270X 4 GB 256 BİT
  • i5 2400 İşlemci
  • 4 GB DDR3 1333 MHz RAM (yetersiz olabilir farkındayım ek RAM alacağım)
  • ECS 1155 Pin Anakart
  • 500 W Raidmax güç kaynağı + kasa
Arkadaşlar sorunum ise GTA 5'te grafik ayarlarını full ayarlasam da düşükte ayarlasam FPS 60-80 arası değişiyor bazen donmalar olabiliyor. Ful ayarlarda RAM kullanımı 3700 kusur oluyor düşük ayarlarda ise 2900-3500 arası git gel oluyor. Ekran kartı sıcaklığı max 74 derece min 65 derece fan otomatik olarak çalışıyor. Oyun esnasında bazen bir kısım ekran siyah oluyor yada üçgen şeklinde kırılma gösteriyor. Son olarak ilk başta Radeon ayarları açılıyordu fakat şu an Radeon ayarlarını açamıyorum. Sürücüyü ise Asus sitesinden sen son çıkanı 2015'ti onu indirmiştim fakar AMD sitesinde yenileri çıkmış. AMD sitesindekini yüklersem sorun çözülür mü ve sorun RAM'den kaynaklanır mı? Vereceğiniz cevaplar ve öneriler için çok teşekkür ederim sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence DDU programıyla driveri kaldırıp sürücüleri yeniden kurun derim.

Bence DDU programıyla driveri kaldırıp sürücüleri yeniden kurun derim.
Evet hocam sıfırdan kurulum yaptım ve dediğiniz şekilde yeni sürücü yükledim. Sonuç olarak düzeldi gibi görünüyor. Sanırım bellek takviyesi şart gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…