R9 270X Sistem GTA 5'de Görüntü Bozulması

BaMeSo

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, geçen yıl toplamış olduğum sistem aşağıdaki gibidir. Evde çoluk çocuk dolayısı ile çok oyun oynayamıyorum ama arada uzun süreli oyun oynadığımda yüksek grafik ayarlarında bazı oyunlarda ekranda bozulmalar oluyor. Hatta LOL de bile ekranda çizgiler bölgesel nokta noktalar ve kocaman ekran boyunca grafik bozulmaları oluyordu. En son GTA 5 yükledim ve driverlar ve oyunun pacthleri en son uygun sürüm olmasına rağmen bu durum inanılmaz abarmaya başladı. GTA5'de oyun boyunca grafikler sürekli bozuluyor ve çok oynadıktan sonra oynanmaz hale geliyor. Adamın ya da arabanın üstünden çizgiler halinde grafikler sağa sola fışkırıyor. Bu durumda arıza donanımsal gözüküyor ama hangi parça arızalı onu çözemedim. Ekran kartı büyük ihtimal diyorum ama RAM ya da işlemcide olabilir mi? Videoları ekledim. Fikir verirseniz ona göre hangi ürünse garantiye göndericem. Teşekkürler.

İşlemci : AMD FX8320
Ekran Kartı : Sapphire R9 270x toxic
Ram : 4+4 Gskill 1866 Mhz Sniper
Anakart : Asus M5A97 R2.0
İşlemci soğutucu : CoolerMaster Hyper 212
Güç kaynağı : 750w High Power bronze

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Oyun korsan ise yapabilir. Ama 5 yıldır korsan oyun indiriyorum böyle bir şeyle karşılaşmadım. Oyun korsan değilse ekran kartınızı garantiye götürün.

Ekran kartın aşırı ısınmasından dolayı oluyor. Ekran kartı fanını temizle, termal jeli yenile düzelir. Bide oyunda kaç fps alıyorsun ? (Meraktan soruyorum)

Ekran kartım yeni sayılır. Ayrıca ilk aldığımdan beri bu sıkıntıları yaşıyorum ama gta 5 de aşırı derecede oluyor. Ekran kartı monitöre hdmi ile bağlı.

Ekran kartı belleğim arızalı sanırsam?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı