Yararsız Üye Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 7.583 Makaleler 10 Çözümler 9 20 Ekim 2020 #11 Steam profilini ekle buraya göndereyim oyunu.
Freax Hectopat Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 826 20 Ekim 2020 #12 Yararsız Üye dedi: Steam profilini paylaş burada, ekleyip hediye olarak göndereyim Odyssey'i. Genişletmek için tıkla... Hocam sizi görmüşken bir şey sormak istiyorum da ne iş yapıyorsunuz?
Yararsız Üye dedi: Steam profilini paylaş burada, ekleyip hediye olarak göndereyim Odyssey'i. Genişletmek için tıkla... Hocam sizi görmüşken bir şey sormak istiyorum da ne iş yapıyorsunuz?
B Berk Sayar Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 231 20 Ekim 2020 #13 Muhammet{Can} dedi: Hadi ya bende sıkıntı var o zaman 80 derecelere kadar çıkıyor. Kasam ofis kasası pek hava almıyor ne kadar etki eder bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende ofis kasası ile oynuyorum. Her tarafı kapalı bir eksoz fan var Yararsız Üye dedi: Steam profilini ekle buraya göndereyim oyunu. Genişletmek için tıkla... Steam Community :: İLLEGAL No information given. steamcommunity.com Berk Sayar dedi: Bende ofis kasası ile oynuyorum. Her tarafı kapalı bir eksoz fan var Steam Community :: İLLEGAL No information given. steamcommunity.com Yararsız Üye dedi: Steam profilini ekle buraya göndereyim oyunu. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler gerçekten. Genişletmek için tıkla...
Muhammet{Can} dedi: Hadi ya bende sıkıntı var o zaman 80 derecelere kadar çıkıyor. Kasam ofis kasası pek hava almıyor ne kadar etki eder bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende ofis kasası ile oynuyorum. Her tarafı kapalı bir eksoz fan var Yararsız Üye dedi: Steam profilini ekle buraya göndereyim oyunu. Genişletmek için tıkla... Steam Community :: İLLEGAL No information given. steamcommunity.com Berk Sayar dedi: Bende ofis kasası ile oynuyorum. Her tarafı kapalı bir eksoz fan var Steam Community :: İLLEGAL No information given. steamcommunity.com Yararsız Üye dedi: Steam profilini ekle buraya göndereyim oyunu. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler gerçekten. Genişletmek için tıkla...
Muhammet{Can} Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 351 Çözümler 2 20 Ekim 2020 #14 Berk Sayar dedi: Bende ofis kasası ile oynuyorum. Her tarafı kapalı bir eksoz fan var Steam Community :: İLLEGAL No information given. steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Fan hızı %kaç olarak ayarlı Muhammet{Can} dedi: Fan hızı %kaç olarak ayarlı Genişletmek için tıkla... Benim 70 den sonra sesli çalışmaya başlıyor 70 e kadar tık yok
Berk Sayar dedi: Bende ofis kasası ile oynuyorum. Her tarafı kapalı bir eksoz fan var Steam Community :: İLLEGAL No information given. steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Fan hızı %kaç olarak ayarlı Muhammet{Can} dedi: Fan hızı %kaç olarak ayarlı Genişletmek için tıkla... Benim 70 den sonra sesli çalışmaya başlıyor 70 e kadar tık yok
B Berk Sayar Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 231 20 Ekim 2020 #15 Freax dedi: Hocam sizi görmüşken bir şey sormak istiyorum da ne iş yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Öğrenciyim ben maliye bölümü universite 4
Freax dedi: Hocam sizi görmüşken bir şey sormak istiyorum da ne iş yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Öğrenciyim ben maliye bölümü universite 4
Freax Hectopat Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 826 20 Ekim 2020 #16 Berk Sayar dedi: Öğrenciyim ben maliye bölümü universite 4 Genişletmek için tıkla... Saboteur hocama sormuştum malum çok iyi bir sistemi var insan merak ediyor .
Berk Sayar dedi: Öğrenciyim ben maliye bölümü universite 4 Genişletmek için tıkla... Saboteur hocama sormuştum malum çok iyi bir sistemi var insan merak ediyor .
B Berk Sayar Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 231 20 Ekim 2020 #17 Muhammet{Can} dedi: Fan hızı %kaç olarak ayarlı Benim 70 den sonra sesli çalışmaya başlıyor 70 e kadar tık yok Genişletmek için tıkla... Benimkide cok ses yapıyor. Fakat hiç-bir oyunda 70 dereceyi geçmiyor. Fan hızları otomatik maksimum 50 oluyor fan hızı Yararsız Üye dedi: Steam profilini ekle buraya göndereyim oyunu. Genişletmek için tıkla... Gerçekten çok tesekkur ediyorum.Bahsettiginiz oyun hediye olarak geldi.Mutlu ettiniz.Sizde mutlu olun. Saygılar
Muhammet{Can} dedi: Fan hızı %kaç olarak ayarlı Benim 70 den sonra sesli çalışmaya başlıyor 70 e kadar tık yok Genişletmek için tıkla... Benimkide cok ses yapıyor. Fakat hiç-bir oyunda 70 dereceyi geçmiyor. Fan hızları otomatik maksimum 50 oluyor fan hızı Yararsız Üye dedi: Steam profilini ekle buraya göndereyim oyunu. Genişletmek için tıkla... Gerçekten çok tesekkur ediyorum.Bahsettiginiz oyun hediye olarak geldi.Mutlu ettiniz.Sizde mutlu olun. Saygılar
Yararsız Üye Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 7.583 Makaleler 10 Çözümler 9 20 Ekim 2020 #18 @Freax Aslında bilgisayar mühendisiyim ama son 5 yıldır sözleşmeli olarak yurt dışı şirketlere 3 boyutlu modelleme, görselleştirme, mapping, animasyonlar için akışkan fizikleri yapıyorum.
@Freax Aslında bilgisayar mühendisiyim ama son 5 yıldır sözleşmeli olarak yurt dışı şirketlere 3 boyutlu modelleme, görselleştirme, mapping, animasyonlar için akışkan fizikleri yapıyorum.